Feriehus med panoramaudsigt over naturskønt område

4
icon
icon
icon
icon

Baunebjergvej 90, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3774
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Baunebjergvej i Haurvig ligger dette dejlige feriehus. Feriehuset har en skøn beliggenhed på en rolig naturgrund i et attraktivt og naturskønt område. Indretningen i feriehuset er lys og indbydende, og fra stuen har du en fantastisk smuk panoramaudsigt over området, der omkranser sommerhuset med plads til seks personer.

Leder du efter et feriehus med panoramaudsigt?

Takket være gode, store vinduespartier har dette dejlige feriehus på Baunebjergvej i Haurvig en fantastisk panoramaudsigt over det bølgende hede- og klitlandskab, der omkranser feriehuset. De store vinduer inviterer elegant naturen indenfor på alle tider af året. Her kan du, uanset vind og vejr, nyde naturen, mens du slapper af i stuen.

Lys og komfortabel indretning

Feriehuset er dejligt og lys indrettet med gode, komfortable møbler. Sommerhuset har fire gode soverum, hvoraf to af soverummene er med dobbeltseng og de sidste med henholdsvis to og en enkelteseng. I alt er der plads til seks overnattende gæster i feriehuset. Til feriehuset hører desuden et dejligt lyst badeværelse med gulvvarme. Hvis I trænger til lidt ekstra varme til krop og sjæl, så er det muligt at tage en tur i saunaen.

Sommerhuset har en kombineret vaskemaskine og tørretumbler, så I har mulighed for rene håndklæder i løbet af ferien.

På lune sommerdage, er det oplagt at trække udenfor og nyde solen og den fantastiske natur. Sommerhuset har en dejlig, delvist afskærmet terrasse med gode havemøbler, liggestole og grill og er perfekt til hyggelige grillaftener med gode venner og familie. På terrassen er der desuden en dejlig sandkasse til familiens yngste.

Tag familiens hunde med på ferie

Feriehuset er godkendt til hunde. I må tage op til to hunde med – helt gratis. På Holmslandsklit er der masser af plads og mulighed for at gå lange ture i den friske natur. Og i feriehuset kan I slappe af i dejlige hjemlige omgivelser.

Skal I på udflugt er det oplagt at besøge hyggelige Hvide Sande, der især om sommeren emmer af liv. Her kan I besøge en af de hyggelige caféer eller måske surfe?

Det siger vores gæster om sommerhuset D3774

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus, tolle Lage am Rand des Gebietes.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegen an einem Landschaftschutzgebiet.
Das Haus hat eine große, eingezäunte Terrasse und ist ideal für einen erholsamen Urlaub mit Hund.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Haus. Sehr geschmackvoll eingerichtet. Unsere "Hausdüne" war immer für einen Sundowner zu haben. Wir haben das Haus schon 2 mal gebucht und schon beim ersten mal haben wir beschlossen, das ist unser Traumhaus!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:105 / 2.300
Renoveret / Byggeår:2020 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 5 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...