Ferie for alle i dette store ikke-ryger hus med spa, sauna og aktivitetsrum

3
icon
icon
icon

Søholmvej 18, Årgab

- Sommerhusnr.: E4637
25 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Har I lyst til ferie med hele familien eller alle vennerne? Så er Søholmvej 18 det perfekte hus til jer. Her får I et rigtig lækkert og stort hus, og med både aktivitetsrum, sauna, spabad og en herlig have er der ikke overladt meget til fantasien.

Garanteret underholdning for alle aldre

Her er dømt familie- eller venneferie på højt niveau, og med plads til 25 personer og hundene er der ingen undskyldninger for at blive hjemme. Fordelt på to etager finder I underholdning for alle aldre, og der er med garanti ingen, der kommer til at kede sig i løbet af ferien her.

For børnene såvel som de barnlige sjæle er det store aktivitetsrumm på første sal et sandt paradis. Her kan der tages et slag billard, eller feriens allerbedste bordfodboldspillere kan blive fundet i en intens turnering.

Der er selvfølgelig også sørget for noget til dem, der bare gerne vil slappe af og nyde feriefreden, og i 2 af de 3 badeværelser finder I spabad, som sammen med saunaen vil fylde jer med varme og ny energi, mens I nyder stilheden langt væk fra den travle hverdag.

Dejlige feriedage på den store terrasse og den herlige strand

På den store terrasse står liggestolene og havemøblerne klar, så I rigtig kan nyde de solrige dage, og på den indrammede græsplæne med fodboldmål er der god plads til leg og boldspil for alle.

Med en skøn beliggenhed kun 250m fra havet, er et besøg på den smukke sandstrand oplagt. Her kan selv de mindste følge med på de små snoede stier gennem ferielandskabet, og der kan bades, slappes af og leges i stor stil. Bare naturen i sig selv er helt fascinerende.

Rund den perfekte feriedag af på bedste vis med at samles rundt om bordet til en lækker aftensmad, eller hold en hyggelig grillaften på terrassen på de lune sommeraftener med masser af grin og sjove historier fra dagen, der er gået.

Hold en fantastisk ferie i fællesskabets tegn her.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4637

D.
sagde , Danmark

Vi har været afsted tre generationer samlet en hel uge, og kan varmt anbefale sommerhuset. Mens de unge holder fest i den ene del af huset, kan de voksne sidde uforstyrret og hygge i den anden. Et sommerhus med mange muligheder for komsammen og hygge.

D.
sagde , Rødovre

Det var super godt at huset havde forskellige aktiviteter på 1. Sal når man er mange og også i tilfælde af dårligt vejr.

D.
sagde , Thorsø

Meget utæt i den ende a huset med værelser og badeværelse.blæst nærmest ind.Dejlig stort feriehus og godt indrettet. Skøn aktivitetshus.
Dejlig udsigt fra alle vinduer.Soverum:11
Bolig-/Grundareal:419 / 3.528
Renoveret / Byggeår:2005 / 1950

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

9 Dobbeltsenge, 5 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat Tæppe i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...