Ferie for alle i dette store ikke-ryger hus med spa, sauna og aktivitetsrum

3
icon
icon
icon
9768
Søholmvej 18, Årgab - Søg på husnr. E4637
Gæsterne siger: icon icon

Har I lyst til ferie med hele familien eller alle vennerne? Så er Søholmvej 18 det perfekte hus til jer. Her får I et rigtig lækkert og stort hus, og med både aktivitetsrum, sauna, spabad og en herlig have er der ikke overladt meget til fantasien.

Garanteret underholdning for alle aldre

Her er dømt familie- eller venneferie på højt niveau, og med plads til 25 personer og hundene er der ingen undskyldninger for at blive hjemme. Fordelt på to etager finder I underholdning for alle aldre, og der er med garanti ingen, der kommer til at kede sig i løbet af ferien her.

For børnene såvel som de barnlige sjæle er det store aktivitetsrumm på første sal et sandt paradis. Her kan der tages et slag billard, eller feriens allerbedste bordfodboldspillere kan blive fundet i en intens turnering.

Der er selvfølgelig også sørget for noget til dem, der bare gerne vil slappe af og nyde feriefreden, og i 2 af de 3 badeværelser finder I spabad, som sammen med saunaen vil fylde jer med varme og ny energi, mens I nyder stilheden langt væk fra den travle hverdag.

Dejlige feriedage på den store terrasse og den herlige strand

På den store terrasse står liggestolene og havemøblerne klar, så I rigtig kan nyde de solrige dage, og på den indrammede græsplæne med fodboldmål er der god plads til leg og boldspil for alle.

Med en skøn beliggenhed kun 250m fra havet, er et besøg på den smukke sandstrand oplagt. Her kan selv de mindste følge med på de små snoede stier gennem ferielandskabet, og der kan bades, slappes af og leges i stor stil. Bare naturen i sig selv er helt fascinerende.

Rund den perfekte feriedag af på bedste vis med at samles rundt om bordet til en lækker aftensmad, eller hold en hyggelig grillaften på terrassen på de lune sommeraftener med masser af grin og sjove historier fra dagen, der er gået.

Hold en fantastisk ferie i fællesskabets tegn her.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4637

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Huset er meget veludstyret, ingen problemer med at være 20 personer, som vi var i huset. Stuen er måske lidt lille, men da der næsten altid var nogle oppe i aktivitets rummet eller ude og gå tur, gik det fint. Dejligt køkken at lave mad i..

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Meget veludstyret hus med en god indretningSoverum:11
Bolig-/Grundareal:419 / 3.528
Renoveret / Byggeår:2005 / 1950

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

9 Dobbeltsenge, 5 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat og tæppe i stue, træ laminat og tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...