Feriehus tæt på stranden, fjorden og Hvide Sande

3.5
icon
icon
icon
icon

Jennelsvej 5, Årgab

- Sommerhusnr.: E4788
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Feriehuset til dig, der gerne vil ud og opleve naturen. Det ligger tæt på både stranden og fjorden, og det er derfor attraktiv for både lystfiskere, surfere og dem, der bare gerne vil nyde den friske luft ved Vesterhavet. Derudover er der ikke langt til havne- og feriebyen, Hvide Sande.

Hyggeligt feriehus med gode terrasser

Feriehuset er lyst og venligt indrettet med spiseplads med kig til klitterne, og en hyggelig sofagruppe hvorfra det også er muligt at sidde og nyde udsigten, eller varme sig ved brændeovnen. Fra samtalekøkkenet er der udsyn over både spiseplads så vel som sofagruppen.

Derudover er der et dejligt badeværelse med både spabad og sauna, hvor du rigtig kan slappe af og nyde ferien.

Der er tre terrasser, så du har god mulighed for at finde en plads med læ, så solens varme og den friske luft fra Vesterhavet rigtig kan nydes.

Dejlig beliggenhed tæt på stranden og fjorden

Fra feriehuset er der ca. 200 meter til både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, så du nemt kan komme ud og opleve den smukke unikke natur, der kendetegner området.

Derudover er der kun 5 minutters gang ned til surfpladsen, hvor du kan prøve kræfter med den populære vandsport eller bare kigge på.

Har du mere lyst til en fisketur, er der også rig mulighed for det. Du kan fiske direkte fra stranden, i fjorden eller i slusen inde i Hvide Sande. Og i feriehuset er der et ekstra køleskab og en stor fryser, så du har plads til de friskfangede fisk.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2005 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...