Skønt feriehus med god beliggenhed og flot indretning

5
3408
Tingodden 499, Årgab - Søg på husnr. E4963
Gæsterne siger:

Et skønt feriehus bygget i 2014, med en flot beliggenhed på en højt placeret naturgrund på Tingodden. Huset har en flot og god indretning. Det er bygget i gode materialer og har et dejligt lysindfald. Fra hus og grund er der en god udsigt over klitlandskabet og kun 150 m. til Vesterhavet.

Skønt og moderne arkitekttegnet feriehus fra 2014

Her er der en sjælden mulighed for at holde ferie i et nybygget og moderne feriehus, som er bygget i gode og tidløse materialer, på en rigtig flot beliggende naturgrund i Årgab. Køkken og stue er placeret mod syd, hvor de store vinduespartier giver et flot lys og en god udsigt, som også strækker sig mod vest. 3 værelser og 2 badeværelser er ideelt for familien, som ønsker komfort og velvære.

En skøn beliggenhed på en flot kuperet naturgrund

Huset ligger rigtigt godt placeret på Tingodden, som er en særdeles attraktiv feriedestination på Holmsland Klit, da det er den smalle landtange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, hvorfra der er få kilometer til den hyggelige turist og fiskeby Hvide Sande. Dette giver rig lejlighed for at nyde naturen med traveture langs stranden, cykelture på de afmærkede stier eller lystfiskeri i fjorden eller ved Slusen i Hvide Sande.

Et hus med sauna og en hyggelig og moderne indretning

Indretningen i huset er hyggelig og moderne, og der er rengøringsvenlige trælaminatgulve, som samtidigt er flotte. Huset indeholder de moderne faciliteter, man forventer i et feriehus bygget i 2014. Og der er en stor og skøn sydvendt terrasse, som er delvist overdækket. Den er derfor anvendelig det meste af dagen, både til morgenkaffe og til hygge og solbadning i løbet af dagen. Der er også flere lækroge, hvis der er meget vind.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4963

D.
sagde , Danmark

Dejligt lyst og venligt hus. Godt indrettet og med alt udstyr man har brug for – helt klart et hus man selv havde lyst til at eje.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.587
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (82 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...