Skønt feriehus med god beliggenhed og flot indretning

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 499, Årgab

- Sommerhusnr.: E4963
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et skønt feriehus bygget i 2014, med en flot beliggenhed på en højt placeret naturgrund på Tingodden. Huset har en flot og god indretning. Det er bygget i gode materialer og har et dejligt lysindfald. Fra hus og grund er der en god udsigt over klitlandskabet og kun 150 m. til Vesterhavet.

Skønt og moderne arkitekttegnet feriehus fra 2014

Her er der en sjælden mulighed for at holde ferie i et moderne feriehus, som er bygget i gode og tidløse materialer, på en rigtig flot beliggende naturgrund i Årgab. Køkken og stue er placeret mod syd, hvor de store vinduespartier giver et flot lys og en god udsigt, som også strækker sig mod vest. 3 værelser og 2 badeværelser er ideelt for familien, som ønsker komfort og velvære.

En skøn beliggenhed på en flot kuperet naturgrund

Huset ligger rigtigt godt placeret på Tingodden, som er en særdeles attraktiv feriedestination på Holmsland Klit, da det er den smalle landtange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, hvorfra der er få kilometer til den hyggelige turist og fiskeby Hvide Sande. Dette giver rig lejlighed for at nyde naturen med traveture langs stranden, cykelture på de afmærkede stier eller lystfiskeri i fjorden eller ved Slusen i Hvide Sande.

Et hus med sauna og en hyggelig og moderne indretning

Indretningen i huset er hyggelig og moderne, og der er rengøringsvenlige trælaminatgulve, som samtidigt er flotte. Huset indeholder de moderne faciliteter, man forventer i et feriehus bygget i 2014. Og der er en stor og skøn sydvendt terrasse, som er delvist overdækket. Den er derfor anvendelig det meste af dagen, både til morgenkaffe og til hygge og solbadning i løbet af dagen. Der er også flere lækroge, hvis der er meget vind.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4963

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist ein Wohlfühl-Haus mit idealer Aufteilung der Räume. Schlafräume auf der einen Seite des Hauses, die jeweils durch ein Bad dazwischen auch 'akustisch getrennt' sind, so hat jeder seine private Ruhe zur Erholung. Vom Wohn-Ess-Küchen-Gemeinschaftsraum geht es direkt auf die Terrassen. Die Einrichtung ist modern u. gemütlich…
Im Wirtschaftsraum vor dem Eingang können Waschmaschine u. Trockner in Betrieb sein ohne die Ruhe zu stören.

Es ist so wie es ist perfekt !

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, sehr gut ausgestattetes Ferienhaus in Strandnähe. Auf den Terassen lässt sich immer ein windgeschütztes Plätzchen finden, auch bei Regen kann man sich hier draußen aufhalten. Der Strand und die Wege durch die Dünen laden zum Spazierengehen ein. Im nahen Hvide Sande lassen sich alle Einkäufe in kurzer Zeit erledigen. Wir waren jetzt schon zum 2ten Mal im Haus und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es hat uns an nichts gefehlt. Es ist sehr gut ausgestattet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.587
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (82 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...