Dejligt feriehus med stråtag, spa og plads til hund

4
icon
icon
icon
icon

Vestklitvej 49, Klegod

- Sommerhusnr.: H0075
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte, moderniserede feriehus med charmerende stråtag er det ideelle valg for dig, som gerne vil holde ferie tæt på natur, hav og vand. Feriehuset er lyst og venligt indrettet og indeholder alt det, man som feriegæst forventer af et moderne hus.

Flot, moderniseret murstenshus med stråtag og spa

Feriehuset fremstår flot og moderne. Huset har både spa, sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er det flotte køkken udstyret med både opvaskemaskine, køleskab med frostboks samt fryser. Altsammen noget, der er med til at gøre feriens praktiske gøremål så nemme for dig som muligt. Ferihuset er med sit flotte stråtag holdt i samme klassiske stil som klitgårdene, der er karakteristiske for området. Det giver huset en dejlig feriestemning, så du kan slappe af og nyde ferien i gode, rolige omgivelser.

Fantastisk område til gåture med børn og hund

Feriehuset har en flot, åben terrasse med havemøbler, liggestole og grill. Terrassen ligger ud til et flot, naturskønt område. Her er der masser af plads til kvalitetstid med børnene og rum til afslapning med en god bog. Den omkringliggende hede er perfekt til lange vandreture med familien og hunden.

Område med mange seværdigheder og aktiviteter for hele familien

Midt i det smukke landskab og ikke langt fra feriehuset finder du Lyngvig Fyr. Fra fyrets top har du et fantastisk udsyn ud over Vesterhavet og det prægtige omkringliggende klitlandskab. Du kan også gå en tur langs vandet og mærke blæsten i håret, den salte luft i ansigtet og sandet mellem tæerne. Klegod er et dejligt åndehul, hvor du kan slippe hverdagens stress og jag og fylde kroppen med fred og ro.

Det siger vores gæster om sommerhuset H0075

D.
sagde , Danmark

Huset var som forventet og et dejligt sted.

D.
sagde , Danmark

Skønt hus med en dejlig og hyggelig indretning.
Dog var der ikke særlig god netforbindelse, hvilket Esmark hurtigt gjorde noget ved.
Jeg kunne godt ønske mig at der havde været en termokande til the – theen bliver hurtig kold i en tepotte.
Ellers var der alt man kunne ønske sig i køkkenet

D.
sagde , Danmark

Dejlig privat naturgrund og en skøn gåtur i klitterne til stranden, der altid byder på en god oplevelse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 2.000
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, Tæppe med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...