Ikke-ryger hus med spa, sauna og lukket terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vestklitvej 45, Klegod

- Sommerhusnr.: H5093
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne ikke ryger-hus med spa, sauna og lukket terrasse ligger i Klegod, et dejligt ferieområde, hvor du bor tæt på Søndervig, Hvide Sande og stranden.

Nyd ferien i et ikke-ryger hus med en dejlig atmosfære

Feriehuset på Vestklitvej 45 er dejligt indrettet, så det er helt perfekt til en afslappende ferie med hele familien – hunden er jo også meget velkommen.

I hjertet af feriehuset har du det åbne køkken og stuen, som indbyder til fælles madlavning, afslapning og hyggeligt samvær. I stuen har du også en brændeovn, der sørger for lidt ekstra varme og hygge på de køligere dage.

Slap og nyd den frisk havluft på den lukkede terrasse

Ved feriehuset har du en rigtig dejlig terrasse, så du sidde ude og nyde området og den friske luft, så snart vejret tillader det. Og da terrassen er helt lukket, kan du roligt lade småbørn og hund opholde sig her uden større opsyn.

På terrassen har du både grill og havemøbler til rådighed, så de gode solskinsdage kan afsluttes med hyggelige grillaftener.

Vesterhavet og den gode sandstrand finder du ca. 850 meter fra feriehuset. En gåtur langs vandet kan anbefales hele året rundt. Det giver altid fornyet energi at samle flotte muslingeskaller eller at bygge sandslotte og flyve med drage sammen med børnene.

Forkæl dig selv med en afslappende tur i saunaen eller spaen

Efter en dejlig, frisk tur ved stranden er det altid skønt at komme tilbage til feriehuset og blive varmet godt igennem i saunaen eller spaen. Her kan du roligt læne dig tilbage og mærke, hvordan hverdagens stres forlader både krop og sjæl. Og børnene vil sikkert også elske at få lov til at plaske rundt i spaens varme bobler.

Ved siden af saunaen og spaen er der installeret både en vaskemaskine og tørretumbler, hvilket altid er praktisk – især hvis du har småbørn med.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5093

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes Haus mit perfekter Aufteilung und Lage.
Waren bereits das dritte Mal zu Gast und sicher nicht das letzte Mal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein helles,sauberes Ferienhaus mit großem Wohn/Essbereich. Besonders gut hat uns gefallen, dass beide Badezimmer sehr geräumig sind.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus durch die Lage in einer Sackgasse sehr ruhig. Das Haus überzeugt durch seine Einrichtung und Aufteilung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.001
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...