Lyst og venligt stråtækt sommerhus med sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 70, Klegod

- Sommerhusnr.: H5399
4 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Trænger I til et afbræk fra hverdagen, kan en getaway i sommerhus ved Vesterhavet være den perfekte løsning. I dette skønne sommerhus på Nordsø Ferievej 70 kan 4 personer både nyde en dejlig ferie i skønne omgivelser, og blive forkælet med masser af afslapning i saunaen. Som en ekstra bonus ligger feriehuset kun 550 meter fra Vesterhavet.

Lys indretning

Det stråtækte sommerhus på Nordsø Ferievej 70 har en lys og venlig indretning, som I uden tvivl vil føle jer hjemme i, allerede når I træder ind i feriehuset. Det store samlingssted i sommerhuset er den store opholdsstue med loft til kip, hvor I kan være sammen om madlavningen eller samles i sofaerne til gode film i tv’et.

Feriens 4 gæster kan fordele sig på sommerhusets 2 soveværelser – og til de yngstes glæde er der også en hems, hvor der er sovepladser, som de helt sikkert ønsker førsteret til. Derudover er der 1 badeværelse med gulvvarme i sommerhuset. Ønsker I at kunne dyrke motion, finder I i et af soveværelserne en motionscykel, hvor I har rig mulighed for at træde løs i pedalerne. Desuden findes der i feriehuset en bluetooth radio, så I er også garanteret god musik under jeres ophold.  

To terrasser og gyngestativ til børnene

Udendørs er der også gode muligheder for afslapning. Sommerhuset har nemlig hele 2 terrasser, som I kan nyde de solrige feriedage fra. Den ene terrasse er læfyldt og vender mod vest, mens den anden terrasse er overdækket og vender mod syd. Dermed har I gode muligheder for at finde en plads i enten sol eller skygge, alt efter hvad I foretrækker.

På den store naturgrund er der masser af plads, I kan boltre jer på. Og til glæde for feriens yngste gæster er der et gyngestativ i haven, hvor de kan få sus i maven hele dagen lang. Efter nogle dejlige timer udendørs, kan I slutte dagen af på terrassen med en lækker middag på grillen.

Dejligt naturområde tæt på Vesterhavet

Sommerhuset på Nordsø Ferievej 70 ligger i et skønt naturområde mellem hav og fjord. Området er kendetegnet ved sit rige fugleliv, skønne hedearealer, smukke klitlandskaber, gode stisystemer og ikke mindst den pragtfulde sandstrand, der ligger kun 550 meter fra sommerhuset. 

Vesterhavet er et sted, som I bare skal besøge, når I holder ferie i Klegod. Vaskeægte vandhunde vil elske en tur i de friske blå bølger, og er I ikke til en tur i vandet, er en gåtur i klitterne og langs de smukke sandstrande også helt fantastisk – på alle tider af året!

 

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:72 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2016 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...