Stort, hyggeligt sommerhus med badekar og billardbord

4
icon
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 1B, Klegod

- Sommerhusnr.: H5626
10 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skal den store vennegruppe afsted på ferie sammen, eller skal I måske afsted sammen med en anden familie? Så er dette sommerhus lige noget for jer! Sommerhuset på Nordsø Ferievej 1B i Klegod er nemlig stort og rummer plads til op til 10 personer. I feriehuset er der noget for enhver, da der både er billard, bordfodbold og badekar – så om I er til afslapning eller underholdning, er sommerhuset den oplagte ferieadresse for jer!

Charmerende og stemningsfyldt indretning med billard, bordfodbold og badekar

I det 207 kvadratmeter store sommerhus er der masser af plads til alle 10 feriegæster. Sommerhuset byder på en charmerende og stemningsfyldt indretning, der danner rammen for jeres næste ferie i skønne Klegod.

I sommerhuset har I mulighed for at give jer i kast med nogle forskellige aktiviteter på ferien. I har nemlig både mulighed for at spille billard og bordfodbold i sommerhuset, og I vil kunne tilbringe mange sjove timer sammen omkring både billard- og bordfodboldbordet.

Hvis I hellere vil nyde en rolig og afslappende stund, kan I søge mod sommerhusets 2 badeværelser. Udover at badeværelserne byder på dejlig gulvvarme, så er der også et badekar på det ene badeværelse, som I kan læne jer tilbage i og slappe helt af.

Sommerhuset rummer hele 2 brændeovne. Både når I er i køkkenalrummet og i stuen vil I kunne nyde varmen og den dejlige stemning fra brændeovnene, når I er samlet til gode måltider omkring spisebordet, eller når I streamer en god film via Chromecasten i stuen.

Stort udeområde med dejlige terrasser

Omkring sommerhuset ligger der fliser, der forbinder sommerhusets forskellige terrasser. Med flere terrasser til rådighed vil I altid kunne finde en skøn plads i solen, hvor I kan finde jer til rette i havemøbler og liggestole.

Feriehuset er beliggende på en 3.760 kvadratmeter stor grund i Klegod, hvor der er rigeligt med plads til, at børnene kan løbe rundt og lege dagen lang. I kan afslutte en dejlig feriedag med en lækker middag på sommerhusets grill.

Tag på udflugt til Hvide Sande og Søndervig

Klegod er et skønt område, der ligger tæt på både Hvide Sande og Søndervig, og disse byer er utvivlsomt værd at besøge på jeres ferie. I Hvide Sande kan I købe ind, spise hos byens spisesteder, besøge havnene eller tage på fiskeauktioner.

I Søndervig er der også mulighed for at købe ind og for at spise hos de forskellige restauranter og caféer i byen. Derudover har Søndervig også aktivitetscenteret Beach Bowl, hvor der er aktiviteter for hele familien. Her kan I blandt andet bowle og spille tennis.

Et af de steder, som I selvfølgelig skal besøge på jeres ferie, er Vesterhavet. Fra sommerhuset på Nordsø Ferievej 1B er der blot 1,2 kilometer til de brusende bølger og de smukke sandstrande. Vesterhavet er altid et besøg værd – uanset hvilken årstid det er.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5626

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus, det virker hjemmeligt og ikke som et udlejningshus. God rengøring, friske blomster ved ankomst.

D.
sagde , Fredericia

Det er et perfekt hus til mange mennesker underholdning til unge menneskerSoverum:5
Bolig-/Grundareal:207 / 3.760
Renoveret / Byggeår:2019 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Billard, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...