Moderne sommerhus med sauna og spa på velholdt grund

4
icon
icon
icon
icon

Vestklitvej 2D, Klegod

- Sommerhusnr.: H5832
7 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Leder I efter et moderne sommerhus, hvor I kan holde en afslappende ferie sammen med familien eller vennerne? Så er dette fine sommerhus i Klegod en god kandidat. Her venter jer en hyggelig stue med brændeovn, et moderne køkken og ikke mindst et lækkert wellness-highlight på badeværelset med sauna og spabad.

Sommerhus til 7 personer, moderne indretning, sauna og spa

Sommerhuset på Vestklitvej 2 D rummer plads til 7 personer og byder på en moderne indretning med flere feriehighlights. Stuen danner sammen med det moderne køkken sommerhusets hjerte og lægger op til en masse skønne feriestunder med den knitrende brændeovn i baggrunden. Fra sofaen har I god udsigt til den omkringliggende natur gennem de store vinduespartier.

På det største af feriehusets 2 badeværelser finder I husets lækre wellness-highlights – det er nemlig indrettet med sauna og spabad. Nyd feriefreden i varmen eller tank nye kræfter efter en frisk gåtur i den salte havluft ved Vesterhavet.

Feriehuset er udstyret med gode praktiske faciliteter, og I kan læne jer tilbage, mens opvaskemaskinen klarer opvasken efter middagen, og vaskemaskine og tørretumbler hjælper til med at fjerne græspletter fra ungernes bukser.

Stor terrasse med overdækning på stor, flot naturgrund i Klegod

Fra stuen kommer I ud på den store terrasse, hvor havemøbler og liggestole står til rådighed, så I kan få det bedste ud af jeres ferie, og nyde solskinsdagene på vestkysten i fulde drag. I finder også uden problemer en plads i skyggen under den overdækkede del af terrassen, som desuden gør, at I selv på regnfulde dage kan nyde godt af den friske luft og udsigten til det naturskønne ferieområde i Klegod.

Børnene vil elske den store græsplæne, hvor de har plads til fri leg og kan spille bold, mens du læser en god bog på terrassen eller overværer deres leg med en kop kaffe ved siden af.

Ikke langt fra feriehuset ligger Klegods fiskesø, den perfekte destination for lystfiskerne. Stranden ligger mindre end 1000 meter fra ferieadressen, og parallelt med hovedvejen er der anlagt en god cykelsti til både Søndervig mod nord og Hvide Sande mod syd.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...