Lyst og charmerende feriehus med brændeovn og hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 54, Klegod

- Sommerhusnr.: H5855
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her i Klegod, midt imellem Hvide Sande og Søndervig og tæt på Nr. Lyngvig fyr, finder I dette charmerende sommerhus, der er blevet renoveret i 2019. Huset ligger på Nordsø Ferievej 54, tæt på det uspolerede hedeområde og ikke langt fra det fascinerende Vesterhav. Hold jeres ferie med børnene her i ro og mag – og tag gerne familiens firbenede ven med.

Hyggelig indretning i skandinavisk stil

Hjertet i huset er den kombinerede opholds- og spisestue med køkkenafdeling. Rummet er dejligt lyst og går helt op i kip. I køkkenhjørnet finder du bl.a. 60 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine, som gør køkkenarbejdet nemt og bekvemt.

En brændeovn sørger for hyggen på de lidt køligere dage, og det er ren afslapning at ligge i sofaen med en spændende bog og en god kop kaffe foran den knitrende ild – alt imens den storslåede natur nærmest kommer ind i rummet igennem de store vinduer.

Dette hyggelige feriehus på Nordsø Ferievej 54 er til 4 personer, fordelt på 2 soverum, begge med 2 enkeltsenge. Perfekt til en skøn familieferie.

Overalt er der lyse trælaminatgulve, og der er desuden vaskemaskine i huset, hvilket småbørnsfamilier nok vil sætte pris på efter en lang dag med leg i klitterne og ved stranden.

Oplev både solopgange og -nedgange fra terrasserne

De to terrasser giver rig mulighed for at mærke dagens rytme og nyde solens stråler. Morgenkaffen kan nydes til solopgangen på den nord-østvendte terrasse – og sidst på dagen kan eftermiddagssolen nydes i liggestolene på terrassen mod sydvest. Her kan man også nyde en veltilberedt gillmiddag, alt imens man nyder den storslåede natur, ser solen sænke sig ned bag klitterne og hører Vesterhavets beroligende brusen i baggrunden.

Holmsland Klit – en naturperle med masser af oplevelser

Oplevelserne ligger lige uden for døren. Hvis I er glade for at cykle, er her alle muligheder. Tag cyklerne med – eller lej dem i området. Her, lige bag klitterne – igennem sommerhusområdet og den skønne natur – løber en cykelsti helt fra Nymindegab i syd til Søndervig i nord. Cykelstien bugter sig i landskabet og der er bl.a. også mulighed for at lave en genvej over et hjørne af Ringkøbing fjord, via Bagges dæmning. Derfra kan du fortsætte på stien langs fjorden til den gamle og meget hyggelige købstad Ringkøbing – en tur på ca. 11 km.

En guidet tur i bunkerne ved Houvig eller en tur op i Nr. Lyngvig Fyr er altid interessant. Badebyen Søndervig, der ligger kun ca. 6 km fra huset, er bestemt også et besøg værd. Her finder I masser af gode shoppingsmuligheder, hyggelige restauranter og is-cafeer.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5855

DE
D.
sagde , Datteln

Das Haus ist sauber.
Es ist alles vorhanden was man braucht. Gemütlich eingerichtet.
Für Hunde gibt es eine Abgrenzung durch einen Zusatzzaun.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich, leider kein Blick auf den Leichtturm

DE
D.
sagde , Deutschland

Nicht mehr ganz neu, aber sehr gemütlich.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2019 / 1972

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...