Hyggeligt sommerhus til 6 personer – kun 300m fra stranden

3
icon
icon
icon

Vibedalen 16, Houvig

- Sommerhusnr.: J0069
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

På Vibedalen i Houvig nord for Søndervig finder du dette charmerende sommerhus til 6 personer. Huset ligger i et dejligt kuperet terræn og i gåastand til Vesterhavet. Huset er derfor et godt valg for dig, der gerne vil holde ferie tæt på naturen og i et hyggeligt sommerhus. Med en opvaskemaskine til at klare oprydningen bliver der ekstra meget tid til familieudflugter.

Sommerhusferie for 6 personer ved Vesterhavet

Der er noget helt særligt ved at holde ferie i et sommerhus. Et sommerhus kan nemlig noget, som et hotel ikke kan. Det har en varme og en sjæl, der indbyder til hjemlig hygge og nærvær med familien. Der er smart TV, så I kan streame lige hvad I har lyst til under opholdet på Vibedalen 16.

Sommerhuset ligger i et fantastisk ferieområde med storslået natur omkring sig. Herfra kan I opleve naturen på tætteste hold. Området indbyder til lange gåture i hedelandskabet og langs vandet, som ligger bare 300 meter fra huset.

Hyggeligt sommerhus med hjemlig charme

Feriehuset er indrettet med en hjemlig charme og små personlige effekter. Huset har 3 gode soverum og er dermed ideel til en børnefamilie. Fra stuen har I udsigt til det flotte udeområde, som omkranser huset. Herfra har I også direkte udgang til husets terrasse, som er dejligt afskærmet. Her kan du sidde ugeneret og læse en god bog eller bare nyde stilheden omkring dig. På terrassen finder I havemøbler en parasol, liggestole og grill. Der er desuden en decideret lademulighed til elbil, som er CEE godkendt, og ikke blot et kraftstik. 

Lækre lokale råvarer og sjove aktiviteter

Houvig ligger i et flot, naturskønt område, der er kendt for sit kuperde terræn. Her finder du også en dejlig økologisk gårbutik, som tilbyder et lækkert sortiment af delikatesseprodukter og lokale råvarer. Fra Houvig har du desuden ikke langt til badebyen Søndervig med lækre spisesteder, gode butkker og mange aktiviteter for hele familien.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.432
Renoveret / Byggeår:2019 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (44 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...