Stort, strandnært poolsommerhus til 10 personer i Houvig

3.5
icon
icon
icon
icon

Troldedalen 36, Houvig

- Sommerhusnr.: J0118
10 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
ca. 16
Swimmingpool
3 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Troldedalen36 ved Houvig finder du dette dejlige, renoverede poolhus til 10 personer. Huset er et godt valg for jer, som gerne vil have et feriehus med underholdning til børnene – uden at være afhængige af vejret udenfor. Huset har en dejlig stor pool med modstrømsanlæg, som børnene vil elske at hoppe i – morgen og aften. Sommerhuset har en dejlig lukket terrasse.

Renoveret poolhus til 10 personer med moderne og smagfuld indretning

Det er let at se i den moderne og smagfulde indretning, at sommerhuset i 2021 har gennemgået en renovering. Huset har et pænt, åbent køkken, som ligger i forbindelse med husets stue. Her er der plads til, at I alle kan være samlet om en god film på fladskærms-tv’et eller et brætspil. Feriehuset er indrettet med gode soverum med 3 dobbeltsenge, 2 enkeltsenge og 2 etagesenge.

Du finder desuden både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine i ferieboligen. Så behøver du ikke at bekymre dig om de huslige opgaver, som følger med, når man rejser mange sammen.

Badeferie året rundt med pool, spabad og kun 250 meter til stranden

Det store 10-personers sommerhus har en 16 m2 stor pool, der sikrer timevis af underholdning til børnene. Her er I aldrig afhængige af vejret. Poolen er altid åben og klar til at hoppe i. Der er også plads til, at du kan svømme nogle baner frem og tilbage, inden børnene kaster sig over vandet. Poolsommerhuset har desuden både spabad og sauna.

Feriehuset ligger på en dejlig plænegrund, så børnene har mulighed for at lege udenfor på græsplænen, i sandkassen eller ved gyngestativet. Selvom huset har meget at byde på, så finder I også et væld af aktiviteter i området. Vesterhavet ligger kun 250 meter fra ferieadressen, og Søndervig tilbyder et væld af sjove aktiviteter, butikker og spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset J0118

D.
sagde , Danmark

Dejlig hus

D.
sagde , Danmark

Huset er i super fin stand. Nyrenoveret fra top til tå.
Poolen er virkelig stor og fin, og kan benyttes af både børn og voksne.
Stuen og køkkenet er hyggeligt indrettet

D.
sagde , Danmark

Huset kan varmt anbefales. Alle faciliteter er helt i top og placeringen gør, at man nemt kan smutte til vandet, i byen eller sidde i total læ på terrassen og nyde lyden af havet og måske et lille glas. Opbygningen af huset er ligeledes fantastisk til børnefamilier, hvor man nemt kan følge med hvad der foregår i poolen, samt værelserne ligger adskilt fra hovedrummene, så der kan nemt findes ro.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:185 / 1.850
Renoveret / Byggeår:2021 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...