Stort poolhus til 10 personer ved Houvig

3.5
icon
icon
icon
icon
Troldedalen 36, Houvig - Søg på husnr. J0118
Gæsterne siger: icon icon

På Troldedalen ved Houvig finder du dette dejlige poolhus til 10 personer. Huset er et godt valg for jer, som gerne vil have et feriehus med underholdning til børnene – uden at være afhængige af vejret udenfor. Huset har en dejlig stor pool med modstrømsanlæg, som børnene vil elske at hoppe i – morgen og aften.

Stort poolhus til 10 personer

Sommerhuset har et pænt, åbent køkken, som ligger i forbindelse med husets stue. Her er der plads til, at I alle kan være samlet om en god film på fladskærms-tv’et eller et brætspil. Huset er indrettet med gode soverum med 3 dobbeltsenge, 2 enkeltsenge og 2 etagesenge. Du finder desuden både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine i huset. Så behøver du ikke at bekymre dig om de huslige opgaver, som følger med, når man rejser mange sammen.

Underholdning både ude og inde

Det store 10-personers hus har en 16 m2 stor pool, der sikrer timevis af underholdning til børnene. Her er I aldrig afhængige af vejret. Poolen er altid åben og klar til at hoppe i. Der er også plads til, at du kan svømme nogle baner frem og tilbage, inden børnene kaster sig over vandet. Huset har desuden både spabad og sauna.

Huset ligger på en dejlig plænegrund, så børnene har mulighed for at lege udenfor på græsplænen, i sandkassen eller ved gyngestativet. Selvom huset har meget at byde på, så finder I også et væld af aktiviteter i området. Vesterhavet ligger kun 250 meter fra huset og Søndervig tilbyder et væld af sjove aktiviteter, butikker og spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset J0118

D.
sagde , Tarm

Dejligt hus alt var okSoverum:5
Bolig-/Grundareal:185 / 1.850
Renoveret / Byggeår:2012 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Houvig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb. Alternativt kan du tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...