Feriehus i luksusklassen i Houvig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 57, Houvig

- Sommerhusnr.: J0125
12 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I det dejlige område ved Houvig finder du dette skønne feriehus. Huset er indrettet i moderne skandinavisk stil, hvor man har formået at skabe en rigtig hyggelig atmosfære bl.a. ved at placere en stor gaspejs midt i rummet.

Flot, stor terrasse og aktivitetsrum i kælderen

Fra den store, lyse stue har du direkte adgang til en flot og lækker træterrasse mod syd, hvor der nemt findes en lækrog så solen og den vestjyske natur kan nydes på tætteste hold. Huset har udespa som nedbygget i terrassen, og i kælderen finder du aktivitetsrummet hvor der er både billard og bordtennis, så der er dermed alle forudsætninger for en fantastisk ferie – uanset årstid og vejr.

De store vinduespartier inviterer naturen indenfor i det store opholdsrum. Huset har en unik udsigt til et naturskønt område og ligger i gåafstand til Vesterhavet.

Et fantastisk område for familier med børn og hund

Houvig er et naturskønt område ved Vesterhavet. Her kan du nyde den flotte natur, klitterne og de brusende bølger. Uanset om solen skinner fra en skyfri himmel eller vinden blæser, er her aldrig kedeligt. Området byder på et væld af oplevelser. Der er aktiviteter for store og små. Vovehalse og livsnydere. Her kan du blive udfordret af bølgerne, når adrenalinen skal op eller gå lange ture med hunden i den flotte natur eller svinge fiskestangen. Du kan også forkæle dig og din familie med middag på én af de mange gode restauranter i området, hvor lokale råvarer og den gode smag er i centrum. Eller spille et slag golf på banerne lige øst for Søndervig med i alt 27 huller og par 3 baner. Mulighederne er uendelige. Byerne Hvide Sande, Søndervig og Ringkøbing ligger i kort kørselsafstand fra huset, så du har en bred vifte af attraktioner tæt på dig under hele ferien.

Det siger vores gæster om sommerhuset J0125

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus
Perfekt med udendørs spa. Derfor vi valgte huset
Godt indhegnet til hund

D.
sagde , Odense C

Huset var virkelig fint, flot og lækkert og samtidig meget hyggeligt. Køkkenet var meget veludstyret og der var tænkt på det hele. Rengøring overalt var helt i top! Vi var vilde med både indretning, stemning og beliggenhed

D.
sagde , Skjern

Dejligt at komme til et hus, som var rengjort ordentlig og som lugtede godt. Gode senge. God rumfordeling. Dejlig stor terrasse med mange havemøbler, oven i købet hegnet ind så vores lille hund kunne løbe frit . Skønt med ude spa.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:235 / 2.000
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...