Personlig indrettet feriehus tæt ved stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Esebjergvej 68, Houvig

- Sommerhusnr.: J0127
6 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige sommerhus ligger på Esebjergvej ved Houvig. Feriehuset er fra 1985 og er bygget med respekt for den omkringliggende natur. Det græsklædte tag falder i ét med landskabet og virker samtidig kølende om sommeren og holder på varmen om vinteren. Huset er til 6 personer og har spa og sauna.

Personlig indrettet feriehus i Houvig

Sommerhuset er indrettet med fokus på afslapning, komfort og velvære. Har I været ude i den friske luft hele dagen, er det dejligt at kunne lade kroppen op i varmen fra saunaen eller vandet i spabadet. Ligesom huset falder i ét med naturen udenfor, så har man også i husets indretning inviteret naturen indenfor. Indretningen er holdt helt enkelt med lyse vægge, lofter og gulve samt flotte, enkle møbler. Det gør, at naturen kommer til sin ret, og den får en central placering både ude og inde.

Kun 100 Meter til stranden

Esebjergvej fører helt op til sidste klitrække. Og det er også her du finder dette sommerhus. Det gør turen til stranden nem og overskuelig for hele familien. Efter en lille gåtur på bare 100 meter er I ved vandet og en flot sandstrand. Området indbyder til lange gå- og cykeltture og afslapning i naturen.

Oplev Søndervig

Mod syd finder I badebyen Søndervig, som er en populær ferieby hele året rundt. Byen byder på mange spændende aktiviteter for store og små. Her er der badeland, bowling og butikker og selvfølgelig et lækkert udvalg af gode spisesteder for enhver pengepuntg. I Houvig finder I desuden en dejlig økologisk gårdbutik, som har et godt udvalg af spændende delikatesseprodukter og lokale råvarer.

Det siger vores gæster om sommerhuset J0127

D.
sagde , Danmark

Huset er meget hyggelige at opholde sig i og ligger stenkast fra strand.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.858
Renoveret / Byggeår:2016 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...