Dejligt sommerhus i naturskønt ferieområde ved Houvig

3
icon
icon
icon

Sneppedalen 20, Houvig

- Sommerhusnr.: J0175
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus er for jer, som forbinder ferie med afslapning og ro. Et sommerhus, som er smagfuldt indrettet, og hvor I selv under madlavningen kan nyde udsigten over det naturskønne ferieområde udenfor. Her er der fokus på at være sammen og genfinde den ro, som af og til kan mangle i en travl hverdag. Det charmerende sommerhus på Sneppedalen 20 rummer plads til 5 personer trods størrelsen på 68m2. 

Dejligt charmerende feriehus til 5 personer

Det skønne feriehus på Sneppedalen 20 er smagfuldt og personligt indrettet med pæne møbler og 2 gode soverum. De synlige loftsbjælker i alrummet skaber i en god kontrast til den ellers lyse indretning i sommerhuset, og tilfører en charme såvel som en god atmosfære, som indbyder til nærvær og fællesskab. Ferieboligen har 3 soverum med i alt 5 sovepladser. 

Sommerhusets køkken ligger i åben forbindelse med stuen, hvor store vinduer lukker solens lys og den flotte natur ind. På kolde dage kan I nyde godt af varmen fra brændeovnen, mens I slapper af på sofaen.

Køkken og badeværelse er blevet renoveret, og huset er udstyret med både opvaskemaskine og vaskemaskine, som hjælper til at gøre ferien så ukompliceret som muligt for jer.

Hold ferie i et naturskønt ferieområde tæt på stranden

Sommerhusområdet Houvig er et skøntnaturområde og I har kun 500 meter til det brusende og rå Vesterhav. Ved sommerhuset finder I en dejlig afskærmet terrasse og et godt uderum med gynge, havemøbler og liggestole. Grunden på Sneppedalen 20 er på godt 3500 m2 og der er således masser af plads til at boltre sig på. Der hører også en grill med til huset, så I kan nyde de lune sommeraftener med en god middag på terrassen.

I kort afstand fra sommerhuset er der en spændende økologisk gårdbutik og en dejlig badeby Søndervig, med oplevelser for både store og små. Søndervig byder på både gode butikker, restauranter og underholdning for hele familien. 

Det siger vores gæster om sommerhuset J0175

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sehr wohl gefühlt im Haus. Zwar ist es äußerlich nicht sehr schön, aber im Haus ist es sehr gemütlich. Es ist ein sehr helles und freundliches Ferienhaus.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 3.500
Renoveret / Byggeår:2004 / 1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...