Poolhus til 8 personer ved Houvig tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 98, Houvig

- Sommerhusnr.: J0198
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 16
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette 200 m2 store poolhus til 8 personer ligger i Houvig ved Søndervig. Huset er et godt valg for den aktive familie, som gerne vil bo i et stort sommerhus med god plads og pool til børnene. Huset har desuden et stort spabad og ligger direkte ud til fredningslinien.

Velvære og afslapning i poolhus til 8 personer

Med dette sommerhus er I ikke afhængige af vejret udenfor. Den 16 m2 store pool byder på timevis af underholdning for store og små i alle aldre. Selv når landskabet ligger dækket af en blød dyne af hvid sne, kan ungerne hoppe i vandet i husets pool. Poolen bliver opvarmet med en energivenlig varmepumpe, hvilket betyder et mindre forbrug. Sommerhuset har desuden en dejlig sauna og et stort spabad til 4 personer. Fra spabadet har du en helt fantastisk udsigt til det bølgende klitlandskab udenfor. Det giver velvære til krop og sjæl efter en lang dag i den friske luft.

Hyggelig indretning med plads til nærvær

Husets indretning er moderniseret i 2022 med vandskurede vægge, renoverede badeværelser samt hvidmalede træpaneler, som sammen med de mange vinduer giver lyse og dejlige  rum. Med brændeovnen i midten af det store køkkenalrum og stuen er der mulighed for at skabe en hyggelig atmosfære i huset, som er perfekt til en afslappende ferie. Fra stuen er der indgang til det skønne poolområde med spabad. Huset har 4 soverum, som alle er med dobbeltsenge, og to dejlige badeværelser. 

Fantastisk beliggenhed tæt på vandet

Sommerhuset ligger ved sidste klitrække inden Vesterhavet og kun 150 meter fra vandet. Det betyder, at udsigten fra husets er helt enestående. Her kan du nyde synet af de vidstrakte klitter og svajende marehalm.

Udenfor har huset en dejlig afskærmet terrasse. Det er her sommerlivet leves. Med en god bog, en dejlig frokost og måske et glas koldt hvidvin i glasset. Til uderummet hører naturligvis havemøbler, liggestole og grill samt gyngestativ.

 

Læs mere om last minute poolhus

Det siger vores gæster om sommerhuset J0198

D.
sagde , København

Absolut dejligt feriehus med 2 soverum plus 1 badeværelse i hver ende af huset. Meget fint pool område. Huset er veludstyret og meget velbeliggende.

D.
sagde , Danmark

Meget fint sommerhus! Fint poolområde. Charmerende. Lokalisation er super. Fint indeklima trods pool og spa. Badeværelserne var lidt slidte, men resten af huset ret nyrenoveret. Kan varmt anbefale huset!!


Esmark sagde
Per 2022 er hele huset, også badeværelset, renoveret.
D.
sagde , Køge

Dejligt hus med fantastisk udsigt. Helt sikkert et hus vi gerne vil leje igen.
Det trænger til lidt renovation, men er rent og pænt.Fantastisk beliggenhed og smuk udsigt fra huset.
Lidt langt fra byen, hvis man tænker på at gå derind.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:200 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2022 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...