Charmerende sommerhus med udekøkken

3.5
icon
icon
icon
icon

Krogen 9, Houvig

- Sommerhusnr.: J0233
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette sommerhus er for dig, der drømmer om at holde ferie i naturskønne omgivelser med fokus på udelivet. Her har du mulighed for at leje et sommerhus med et smukt og funktionelt udekøkken og en skøn terrasse. Huset er et godt valg for to familier, der rejser sammen eller en gruppe venner.

Pænt og godt indrettet

Sommerhuset er pænt og lyst indrettet med gode møbler og store vinduer. Huset har to gode badeværelser, som begge er med gulvvarme. På det største badeværelse er der desuden både spabad og sauna, der er helt perfekte som afslutning på en lang og måske aktiv dag udenfor. Huset er indrettet til 8 personer med fire gode soverum.

Sommerhus med udekøkken

Hvorfor spilde feriens solskinstimer inde i køkkenet? På terrassen har sommerhuset et flot udekøkken med masser af bordplads og en vask, som gør tilberednignen af maden lidt lettere. I skuret finder du desuden et ekstra køleskab, til opbevaring af de kolde drikkevarer. Terrassen er let afskærmet af et lavt stakit. Det betyder, at du kan sidde uforstyrret på terrassen og samtidig nyde landskabet, der omkranser huset. Terrassen er naturligvis indrettet med gode havemøbler, liggestole og grill. Er du til en frisk dukkert, ligger Vesterhavets brusende bølger bare 100 meter fra huset.

Smag på Vestjylland1

Er du til lækre, lokale råvarer, så har området omkring Houvig utroligt meget at byde på. Ikke langt fra sommerhuset ligger en dejlig gårdbutik med spændende, økologiske delikatesser og lokale råvarer. Her kan du blandt andet købe kød, delikatesser og frisklavet is. Mangler I friske fisk til grillen, så finder du gode specialbutikker med friske fisk i havnebyen Hvide Sande. Her er der desuden et spændende udvalg af butikker og aktiviteter for hele familien.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 2.000
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...