Hold ferien i et klassisk sommerhus ved Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Sortebærdalen 5, Houvig

- Sommerhusnr.: J0255
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Du behøver ikke rejse tll udlandet for at få hverdagens stress og jag på afstand. Ferie ved Vesterhavet er afslapning, smuk natur og dejlige oplevelser med familien. Dette sommerhus ligger på Sortebærdalen i Houvig har en dejlig ugeneret beliggenhed bare 400 meter fra vandet. Plads til 5 personer.

Hyggelige udeoaser med plads til afslapning og hygge

Det hyggelige sommerhus emmer af klassisk sommerhusstemning. Det sortmalede træhus ligger gemt i landskabet bag marehalm og småbuske. Det giver sommerhuset en dejlig, ugeneret placering i landskabet, der samtidig skaber hyggelige udeoaser rundt om huset, hvor I kan sidde i fred og ro og nyde feriens ro og nærvær. På terrasseområdet er der havemøbler, liggestole og grill, så I har mulighed for at nyde udelivet og de dejlige omgivelser.

Klassisk sommerhus ved Vesterhavet

Også indvendigt i huset er den klassiske sommerhusstil gennemført. Vægge, lofter og gulve er holdt i lyse og imødekommende nuancer, som skaber en rar og hyggelig atmosfære i indretningen. Samtidig sørger husets vinduer for at lukke både lyset og naturen indenfor. Fra stuen er der en dejlig udsigt til landskabet udenfor. På kolde dage kan I tænde op i pejsen og nyde lyden af knitrende brænde og lyset fra flammerne. Huset er godt indrettet med 3 soverum med plads til 5 personer og 2 hunde. Huset har både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så du kan fokusere på at slappe af og nyde ferien.

Shopping, oplevelser og aktiviteter i Søndervig

Ferie i Houvig byder på afslapning og oplevelser. Tag f.eks. til Søndervig, og oplev sandskulpturferstivalen fra juni til oktober. Eller besøg Vestkystens Gårdbutik, som har et godt og bredt sortiment af lækre delikatesser og smagsoplevelser. Samtidig er den hyggelige badeby Søndervig et besøg værd. Her er mange spændende butikker og lækre spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset J0255

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt feriehus med pæn, lys og enkelt indretning. Dejligt og praktisk med terrasserne og de mange havestole rundt omkring.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 2.457
Byggeår:1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...