Hold ferien i et klassisk sommerhus ved Vesterhavet

2.5
icon
icon
icon
Sortebærdalen 5, Houvig - Søg på husnr. J0255

Du behøver ikke rejse tll udlandet for at få hverdagens stress og jag på afstand. Ferie ved Vesterhavet er afslapning, smuk natur og dejlige oplevelser med familien. Dette sommerhus ligger på Sortebærdalen i Houvig har en dejlig ugeneret beliggenhed bare 400 meter fra vandet. Plads til 6 personer.

Hyggelige udeoaser med plads til afslapning og hygge

Det hyggelige sommerhus emmer af klassisk sommerhusstemning. Det sortmalede træhus ligger gemt i landskabet bag marehalm og småbuske. Det giver sommerhuset en dejlig, ugeneret placering i landskabet, der samtidig skaber hyggelige udeoaser rundt om huset, hvor I kan sidde i fred og ro og nyde feriens ro og nærvær. På terrasseområdet er der havemøbler, liggestole og grill, så I har mulighed for at nyde udelivet og de dejlige omgivelser.

Klassisk sommerhus ved Vesterhavet

Også indvendigt i huset er den klassiske sommerhusstil gennemført. Vægge, lofter og gulve er holdt i lyse og imødekommende nuancer, som skaber en rar og hyggelig atmosfære i indretningen. Samtidig sørger husets vinduer for at lukke både lyset og naturen indenfor. Fra stuen er der en dejlig udsigt til landskabet udenfor. På kolde dage kan I tænde op i pejsen og nyde lyden af knitrende brænde og lyset fra flammerne. Huset er godt indrettet med 3 soverum med plads til 6 personer og 1 hund. Huset har både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så du kan fokusere på at slappe af og nyde ferien.

Shopping, oplevelser og aktiviteter i Søndervig

Ferie i Houvig byder på afslapning og oplevelser. Tag f.eks. til Søndervig, og oplev sandskulpturferstivalen fra juni til oktober. Eller besøg Vestkystens Gårdbutik, som har et godt og bredt sortiment af lækre delikatesser og smagsoplevelser. Samtidig er den hyggelige badeby Søndervig et besøg værd. Her er mange spændende butikker og lækre spisesteder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 2.457
Byggeår:1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (30 L), opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...