Charmerende sommerhus med pool i et godt ferieområde

3.5
6018
Sneppedalen 88, Houvig - Søg på husnr. J0258

På Sneppedalen ved Houvig finder du dette feriehus på 200 m2. Her får du et stort sommerhus med pool og plads til én eller to familier. Huset ligger på en flot naturgrund direkte ud til de fredede klitarealer med en fantastisk udsigt.

Hyggelig indretning med god plads

Det 200 m2 store sommerhus har masser af plads både inde og ude. Huset er indrettet med 4 soverum, som alle er med dobbeltseng. Husets køkken liggger i åben forbindelse med alrummet, hvorfra de store vinduer sikrer et flot lys og en god udsigt til klitlandskabet udenfor. Sommerhuset er indrettet med gode møbler, vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så ferien bliver så komfortabel, som muligt. Huset har naturligvis gratis, trådløst internet, så I kan surfe på nettet.

Perfekt uderum til børn og hund

Uderummet er et sandt paradis for børnene og familiens hund. Her er der masser af plads at lege på hele den ugenerede grund ned mod klitterne. Terrassen er perfekt til afslapning, som hører ferien til.

Underholdning til børnene i sommerhus med pool

Med en beliggenhed bare 150 meter fra Vesterhavet er I kun nogle få minutters gang fra en rigtig dejlig strand. Her kan I få sand mellem tæerne og nyde den friske natur. Hvis vejret er dårligt, så er det dog ingen hindring. Sommerhuset har nemlig en dejlig 16 m2 stor pool, som sikrer underholdning til børnene fra morgen til aften. De vil elske at plaske rundt i vandet – og der er selvfølgelig også plads til, at de voksne kan snuppe et par forfriskende baner frem og tilbage. Poolen bliver opvarmet med en energivenlig varmepumpe, hvilket betyder et mindre forbrug.

Huset har desuden et dejligt stort spabad til 4 personer med en flot udsigt til landskabet og en skøn sauna.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:200 / 2.500
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...