Rummeligt og højtbeliggende feriehus kun 150m fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 95, Houvig

- Sommerhusnr.: J0282
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Klar til jeres ferie, højtbeliggende i et smukt lyng- og klitlandskab ligger dette dejlige stråtækte feriehus. Med en fantastisk beliggenhed kun 150 m. fra stranden og Vesterhavet er Klitdalen 95 det perfekte sted til både bade- og afslapningsferie med gåture og wellness i husets spa og sauna.

2 badeværelser, sauna og spa

Med plads til 6 personer og et husdyr på 120m2, er der garanteret god plads til alle. Her er 3 soverum, 2 med gode dobbelt- og 1 værelse med 2 enkeltsenge. For ægte afslapning og velvære er der i husets ene badeværelse både sauna og spa og imens I slapper af, klarer kombi-maskinen tøjvasken, så I ikke behøver bekymre jer om I har medbragt nok håndklæder eller skiftetøj.

Hygge inde og ude med betagende udsigt

Fra den store lyse stue har I en betagende udsigt over klitlandskabet. I stuen er der både varmepumpe samt en dejlig brændeovn, der sikrer en behagelig varme når I hygger med familiespil, en god bog eller sammen ser en film på det store fladskærmsfjernsyn. Huset har parabol og naturligvis trådløst internet.

Køkken/alrummet har gode spisestuemøbler og direkte adgang til den store lækre overdækkede terrasse, hvor udsigten og solen kan nydes ganske ugeneret.

God beliggenhed tæt på stranden

Som næstsidste hus inden fredningslinien ligger huset på Klitdalen 95 ganske uforstyrret på en blind vej. Her er der fred og ro, så du bare kan slappe af og nyde ferielivet med familien. Og da der kun er 150 m. ned til Vesterhavet og den skønne sandstrand, kan du nemt nyde lange gåture langs vandet.

 

 

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2010 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...