Feriehus med udestue tæt på havet og med hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 17, Houvig

- Sommerhusnr.: J6003
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et hyggeligt og velholdt feriehus beliggende i Houvig på Mågedalen 17. Der er plads til 6 personer, og det er tilladt at medbringe hund. Mod syd er der en skøn udestue, som kan benyttes året rundt, og mod øst finder I en børnevenlig, lukket terrasse. Huset ligger tæt på det skønne Vesterhav.

Hyggeligt og velholdt feriehus i Houvig med en skøn udestue

Et rigtigt velholdt og hyggeligt feriehus i Houvig, perfekt til en familie med børn og hund. Møbleringen og indretningen er smagfuld og i en god kvalitet. Gulvene er rengøringsvenlige, og hele huset fremstår lyst og indbydende.

I udestuen mod syd kan I nyde den flotte udsigt hele året rundt, både til måltider eller til rolige stunder med en bog eller en iPad. Den hurtige og stabile internetforbindelse gør desuden, at I kan koble mange enheder på nettet på samme tid.

På den lukkede terrasse kan både børn og hunde få lov til at lege frit, mens I soler jer i liggestolene – og den store græsplæne rundt om huset er ideel til boldspil og leg for alle aldre.

Huset ligger ikke langt fra stranden og havet

Der er kun 400 meter til stranden og Vesterhavet, hvilket gør dette hus særdeles attraktivt for familien, som ønsker sig en aktiv ferie ved havet. Både børn, voksne og familiens hund kan få mange timer til at gå på stranden hele året rundt. Den friske luft renser både krop og sjæl og fjerner al stress og jag fra hverdagen derhjemme.

Kun få minutters kørsel fra huset ligger også den hyggelige ferieby Søndervig, der har masser af fine forretninger, restauranter og underholdningsmuligheder for hele familien.

* Der findes kun de gratis tv-kanaler i huset som dr1 og dr2. Dog er huset gjort klar til Boxerkort, som man selv skal medbringe hjemmefra.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6003

D.
sagde , Danmark

Super lækkert ! Meget velindrettet og veludstyret!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2016 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...