Kvalitetshus med havudsigt og en smagfuld indretning

5
icon
icon
icon
icon
icon
Klitdalen 27, Houvig - Søg på husnr. J6021
Gæsterne siger: icon icon

Et flot kvalitetshus i Houvig med havudsigt og en smagfuld indretning. Huset er bygget i 2014, der er en fantastisk udsigt fra stuen og terrassen. I dette hus er der alle de moderne faciliteter man forventer i et moderne hus og der er god plads til 6 personer.

Et lækkert kvalitetshus i Houvig med havudsigt fra stue og terrasse

Dette hus er ideelt til familien, som ønsker at holde ferie i et skønt og lækkert nybygget hus fra 2014, og det er blandt de få huse i området, der har havudsigt. Der er lyse vægge og akustikvenlige troltectlofter, og i køkken og stue er der loft til kip. Mod vest er terrassen delvist overdækket, og udsigten herfra er fantastisk. Huset er bygget ind i en klit, så der er godt med privatliv.

Huset har en moderne og smagfuld indretning

Huset fremstår moderne, og både udvendigt og indvendigt er det charmerende og smagfuldt indrettet. Materialevalget er foretaget med omhu, så det er både flot, praktisk og rengøringsvenligt. Huset er placeret højt midt i det attraktive, smukke og kuperede Houvig. Der er ikke langt til Vesterhavet, og den hyggelige badeby Søndervig er kun ca. 3 km fra huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6021

D.
sagde , Silkeborg

Fantastisk feriehus med god beliggenhed og fantastisk udsigt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.200
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Houvig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb. Alternativt kan du tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...