Kvalitetshus med havudsigt og en smagfuld indretning

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 27, Houvig

- Sommerhusnr.: J6021
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et flot kvalitetshus i Houvig med havudsigt og en smagfuld indretning. Huset byder på en fantastisk udsigt fra stuen og terrassen. I dette hus er der alle de moderne faciliteter man forventer i et moderne hus og der er god plads til 6 personer.

Et lækkert kvalitetshus i Houvig med havudsigt fra stue og terrasse

Dette hus er ideelt til familien, som ønsker at holde ferie i et skønt og lækkert hus, og det er blandt de få huse i området, der har havudsigt. Der er lyse vægge og akustikvenlige troltectlofter, og i køkken og stue er der loft til kip. Mod vest er terrassen delvist overdækket, og udsigten herfra er fantastisk. Huset er bygget ind i en klit, så der er godt med privatliv.

Huset har en moderne og smagfuld indretning

Huset fremstår moderne, og både udvendigt og indvendigt er det charmerende og smagfuldt indrettet. Materialevalget er foretaget med omhu, så det er både flot, praktisk og rengøringsvenligt. Huset er placeret højt midt i det attraktive, smukke og kuperede Houvig. Der er ikke langt til Vesterhavet, og den hyggelige badeby Søndervig er kun ca. 3 km fra huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6021

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Haus auf einer Anhöhe gelegen. Dies bietet einen herrlichen Ausblick über die Dünen bis zum Meer. Die Wasserkante ist etwa in 5-7 Minuten zu Fuß erreichbar
Das Haus ist super ausgestattet. Egal ob Küchenausstattung, Gesellschaftsspiele für Kinder oder Sitzgelegenheiten für Innen und Außen, es ist alles zahlreich vorhanden.
Das Haus ist absolut weiterzuempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr sauber, sogar auch unter den Betten. Dort konnte man sich nur wohlfühlen. Die Küche ist top ausgestattet mit allem, was man braucht.
Rund ums Haus bieten sich verschiedene Sitzmöglichkeuten, man kann sich immer einen windgeschützten Sonnenplatz suchen.

Der Blick selbst vom Sofa aus iüber die Dünenlandschaft ist so weit und toll, dass man die Gedanken schweifen lassen kann.

Wir können das Haus mit sehr gutem Gewissen weiterempfehlen ☺️.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eines der schönsten Ferienhäuser, in dem wir bisher waren!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.200
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...