Kvalitetshus med havudsigt og en smagfuld indretning

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 27, Houvig

- Sommerhusnr.: J6021
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Klitdalen 27 finder I et flot kvalitetshus med havudsigt og en smagfuld, klassisk sommerhusindretning. Sommerhuset byder på en fantastisk udsigt fra både stuen og terrassen. Med en størrelse på 118m2 er her fin plads til 6 personer, og både saunaen og tømmespaen i huset bidraer til en følelse af wellness på ferien. Beliggenheden er også helt i top med kun 350 m ned til det rå og brusende Vesterhav. 

Lækkert kvalitetshus i Houvig med havudsigt fra stue og terrasse

Dette hus er ideelt til familien, som ønsker at holde ferie i et skønt og lækkert hus, og det er blandt de få huse i området, der har havudsigt. Der er lyse vægge og akustikvenlige troltectlofter, og i køkken og stue er der loft til kip. Sommerhuset fordeler sig på 3 soveværelser og i det store badeværelse finder i både spaen og saunaen. Her vil i udentvivl få tilbragt mange hyggelige feriestunder sammen. 

Mod vest er terrassen delvist overdækket, og udsigten herfra er fantastisk. Huset er bygget ind i en klit, så der er godt med privatliv. Ergo, et rigtigt dejligt sommerhus hvor I uden tvivl kan finde ro og få slappet af, ikke mindst på de dejlige træterrasser udenfor. Her er også liggestole og havemøbler til fri afbenyttelse. Den ene terrasse fører via en trappe ned til en terrasse med læhegn og fin udsigt ud ver klitlandskabet.  

Moderne og smagfuld indretning

Sommerhuset på Klitdalen 27 fremstår moderne, og både udvendigt og indvendigt er det charmerende og smagfuldt indrettet. Materialevalget er foretaget med omhu, så det er både flot, praktisk og rengøringsvenligt. Huset er placeret højt midt i det attraktive, smukke og kuperede Houvig. Der er ikke langt til det rå og betagende Vesterhav, og den hyggelige badeby Søndervig med alle dets restauranter og butikker er kun ca. 3 km fra huset.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6021

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus, sehr gut eingerichtet, tolles Bad. Sehr zum wohlfühlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr fein und nicht zu groß!

DE
D.
sagde , Deutschland

Top Haus in Top Lage…
Große Terrasse zum chillen…
Zum Grillen gibt es einen großen überdachten Bereich der Grillen auch bei

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:118 / 1.200
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...