Strandnært sommerhus i klitterne med skøn beliggenhed

3
icon
icon
icon

Regnspovedalen 60, Houvig

- Sommerhusnr.: J6072
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Helt for enden ad vejen på Regnspovedalen finder I dette sommerhus, som er rigtig fint udstyret med blandt andet gratis internet. Huset ligger rigtig skønt i det unikke klitlandskab i Houvig.

Behagelig og rustik atmosfære tæt på stranden

Hvad kræves der egentlig af en ægte Vesterhavs-ferie? Ét er i hvert fald helt sikkert, og det er den korte afstand til stranden. Med blot 300 meter til stranden og det mægtige Vesterhav er dette hus perfekt til en god ferie.

Huset på 83 m² råder over alt, hvad man har brug for, for at holde en dejlig ferie, og her er selvfølgelig også en gratis internetforbindelse, så I kan tage jeres computer og andet elektronik med hjemmefra. Huset har plads til op til 5 personer og har tre fine soveværelser.

Sæt jer godt til rette i sofaen eller lænestolen og betragt det smukke klitlandskab gennem vinduespartierne, eller nyd en lækker middag ved bordet. Efter aftensmaden kan I tænde op i brændeovnen og blive varmet godt igennem, eller måske se en film sammen med hele familien. Mulighederne er uendelige, og der bliver masser af tid til samvær og hygge i dette skønne sommerhus.

Blot 300 meter til stranden og klitlandskab så langt øjet rækker

Med Regnspovedalen 60 som ferieadresse slår I flere fluer med ét smæk: For det første bor I midt i den flotte natur i et roligt område mellem heden og stranden. Stranden ligger faktisk så tæt på huset, at der ikke ligger et eneste hus mellem jer og Vesterhavet.

For det andet bor I også i nærheden af Søndervig. Her kan I lave en udflugt, enten med bil, på cykel eller til fods, og opleve den livlige stemning, specielt i sommertiden.

Huset har en direkte opgang til stranden fra Regnspovedalen, og her kan I med sikkerhed slappe af i solen, flyve med drage eller tage en dukkert i havet. Helt enkelt: en rigtig god beliggenhed til ferie ved havet.

Feriehusområdet i Houvig er kendetegnet ved at strække sig gennem vidtstrakte naturgrundstykker – her har I med garanti masser af plads til at slappe af og nyde ferietiden.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6072

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes Ferienhaus. Schön fanden wir das eingezäunte Grundstück für unseren Hund und die Nähe zum Wasser

DE
D.
sagde , Deutschland

Das kleine Ferienhaus liegt in einer wunderschönen ruhigen Lage direkt an den Dünen. Das Haus bietet Platz für eine Familie mit Hund. Die Einrichtung ist schon etwas in die Jahre gekommen, erfüllt aber seinen Zweck und ist sauber. Die Küche ist gut ausgestattet. Die windgeschützte Terrasse lädt zu gemütlichen Mahlzeiten im Freien ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich schönes Haus. Von drei Seiten in den Dünen liegend, super nah zum Strand, ideal für alle Hundebesitzer. Küche prima ausgestattet, die Dusche sprüht richtig voll Wasser heraus und keinen "Spar-Strahl", keine nervenden Deko-Steh-Rümchen auf den Regalen und Tischen. Schönes Sofa. Wunderbar hell durch viele Fenster. Das Haus riecht gut.
Die Betten sind zu weich, aber das ist vielleicht unser Alter.
Schön wäre ein DVD-Spieler. Wir hatten unseren eigenen mitgebracht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.708
Renoveret / Byggeår:2017 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

5 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...