Stilfuldt, hyggeligt sommerhus med spa og 200 meter til vandet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 49A, Houvig

- Sommerhusnr.: J6080
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette sommerhus med sine 114 kvm er det perfekte valg til en ferie, hvor plads og komfort er i højsædet. Sommerhuset er rummeligt og kan rumme op til 5 personer og en hund, så hele familien kan nyde ferien sammen.

Stilfuldt, hyggeligt og velindrettet sommerhus

Mågedalen 49A er udstyret med alle moderne faciliteter, såsom chromecast, brændeovn og fladskærms-tv, der giver mulighed for underholdning og afslapning efter en lang dag med aktiviteter. Køkkenalrummet er centralt placeret i sommerhuset og har en stilfuld køkkenø, der giver mulighed for at lave mad og samtidig være en del af samtalen med familien eller vennerne.

De tre værelser er stilfuldt indrettet med komfortable senge og moderne indretning, der sikrer en god nattesøvn og afslapning.

Sommerhuset er udstyret med to badeværelser, så der er god plads til alle.

I feriehusets ene badeværelse, vil få enhver til at føle sig forkælet og afslappet. Badeværelset er stilfuldt indrettet og har en tømmespa og bruser, der giver mulighed for at slappe af og forkæle kroppen. Det er det perfekte sted at tilbringe en afslappende aften efter en dag med aktiviteter eller for at forberede sig til en dag med sightseeing.

Hyggelige terrasser, med overdækket del, samt grill og dejlige havemøbler

Feriehuset er udstyret med en overdækket terrasse, der ligger roligt og ugeneret. Terrassen er det perfekte sted at tilbringe en dejlig sommeraften med familie og venner eller blot slappe af i fred og ro. Der er også en terrasse omme ved indgangen, hvor man lige kan smutte ud med sin morgenkaffe i morgenkåben.  

Den overdækkede terrasse er indhegnet , hvilket giver en ekstra følelse af privatliv og sikkerhed, især hvis man har børn eller hund med sig. Det er den ideelle løsning for dem, der ønsker at slappe af og nyde deres ferie uden at skulle bekymre sig om at holde øje med børn eller kæledyr.

Der er indrettet med behagelige havemøbler og liggestole, som gør det ekstra komfortabelt at slappe af. Der er også mulighed for at grille og tilberede lækre måltider på terrassen, hvilket gør det til et fantastisk sted at samles med venner og familie.

Grunden er omgivet af den smukke marehalm, der skaber en dejlig atmosfære og gør det til et roligt og afslappende sted at være. Om aftenen kan man tænde stearinlys udenfor og nyde en drink eller et glas vin under stjernerne, i læ fro brisen.

Alt i alt er dette feriehus et skønt sted at slappe af og nyde ferien på. Det er en fredelig oase, hvor man kan trække sig tilbage og lade batterierne op, så man kan vende tilbage til hverdagen med fornyet energi og overskud.

 

Søndervigs dejlige belliggenhed ved Vesterhavet 

Belliggenheden giver dig mulighed for at udforske de lokale attraktioner og aktiviteter, herunder smukke strande, vandre- og cykelruter og lokale restauranter og butikker.

Hvis i vil leje cykler, så kan Hvide Sande bike være behjælpelig, med både levering og afhentning af cykler, som gør det nemt og bekvemt for jer under ferien. 

Det siger vores gæster om sommerhuset J6080

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderbares Haus, das keine Wünsche offen lässt! Es wurde sehr sorgfältig und mit Bedacht eingerichtet und hochwertig ausgestattet, besonders der Küchenbereich (sogar Hindergeschirr und -besteck ist vorhanden)Alles macht einen hellen und gepflegten Eindruck im modernen, dänischen Stil!
Wir hatten einen äußerst angenehmen Empfang!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:114 / 1.200
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...