Flot feriehus med stor terrasse og dejlig beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon
5058
Krogen 45, Houvig - Søg på husnr. J6119

Feriehuset indbyder med sin gode indretning til hygge og afslapning for hele familien. Der er en dejlig hems, hvor børnene kan lege eller se en film på den medbragte iPad. Og mor og far vil sikkert nyde saunaen og spabadet efter en lang men dejlig feriedag.

Flot feriehus med moderne og praktisk indretning

I dette feriehus kan du rigtig slappe af og tilbringe tid med familien. Der er et flot åbent køkken/alrum, så hele familien kan hygge sig omkring madlavningen eller tilbringe sjove spilaftener sammen. Der er naturligvis også en dejlig stue, hvor du kan sætte dig godt tilrette og se en film og evt. tænde op i brændeovnen.

Nyd beliggenheden fra den dejlige terrasse

Feriehus ligger i Houvig, som er et dejligt område, da det ligger ved Vesterhavet og tæt på badebyen Søndervig. Naturen er flot og kuperet, og den kan du nyde fra den dejlige store terrasse, hvor du sikkert vil tilbringe de gode sommerdage.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 2.980
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...