Flot feriehus med stor terrasse, spa og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Krogen 45, Houvig

- Sommerhusnr.: J6119
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Feriehuset beliggende på adressen Krogen 45 i Houvig indbyder med sin gode indretning og placering til hygge og afslapning for hele familien. Der er en dejlig hems, hvor børnene kan lege eller se en film på den medbragte iPad. Og mor og far vil sikkert nyde saunaen og spaen efter en lang men dejlig feriedag. Sommerhuset har plads til 8 personer, og I må hjertens gerne medbringe familiens hund på ferien. 

Flot feriehus med moderne og praktisk indretning

I dette feriehus kan I rigtig slappe af og tilbringe tid med familien. Der er et flot, åbent køkken/alrum, så hele familien kan hygge sig omkring madlavningen eller tilbringe sjove spilaftener sammen. Der er naturligvis også en dejlig stue, hvor I kan sætte jer godt til rette og se en film og eventuelt tænde op i brændeovnen. 

Nyd beliggenheden fra den dejlige, store terrasse

Feriehuset ligger i Houvig, som er et dejligt område, da det ligger ved Vesterhavet og tæt på badebyen Søndervig. Naturen er flot og kuperet, og den kan I nyde fra den dejlige, store terrasse, hvor I sikkert vil tilbringe de gode sommerdage.

Hvis solen rigtigt er fremme, så kan I også hive grillen frem og forberede et rigtigt sommerhusmåltid, eller I kan læne jer tilbage i diverse havemøbler, mens I kigger på børnene, som leger i haven. Børnene vil desuden elske både gyngestativet og sandkassen. 

100 meter til stranden – sommerhus med spa og sauna

Dette sommerhus har en helt fantastisk beliggenhed på første klitrække ned til stranden. Det vil sige, at udover at have sølle 100 meter ned til stranden, så har I også en helt fantastisk udsigt ud over vandet. Det kræver derfor kun få minutters gang, og så har I nærmest fødderne i sandkanten. 

Hvis I vil trække jer tilbage for en stund, så kan I nyde nogle afslappende timer i sommerhusets spa og sauna. Det kalder vi ferie! 

Det siger vores gæster om sommerhuset J6119

D.
sagde , Jyderup

Meget velindrettet feriehusSoverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 2.980
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...