Flot feriehus med stor terrasse og dejlig beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Krogen 45, Houvig - Søg på husnr. J6119

Feriehuset indbyder med sin gode indretning til hygge og afslapning for hele familien. Der er en dejlig hems, hvor børnene kan lege eller se en film på den medbragte iPad. Og mor og far vil sikkert nyde saunaen og spabadet efter en lang men dejlig feriedag.

Flot feriehus med moderne og praktisk indretning

I dette feriehus kan du rigtig slappe af og tilbringe tid med familien. Der er et flot åbent køkken/alrum, så hele familien kan hygge sig omkring madlavningen eller tilbringe sjove spilaftener sammen. Der er naturligvis også en dejlig stue, hvor du kan sætte dig godt tilrette og se en film og evt. tænde op i brændeovnen.

Nyd beliggenheden fra den dejlige terrasse

Feriehus ligger i Houvig, som er et dejligt område, da det ligger ved Vesterhavet og tæt på badebyen Søndervig. Naturen er flot og kuperet, og den kan du nyde fra den dejlige store terrasse, hvor du sikkert vil tilbringe de gode sommerdage.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 2.980
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Houvig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb. Alternativt kan du tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Houvig Fæstningen
  • Vest Stadil Fjord
  • Røjklit Havn
  • Sandskulpturfestivalen
  • Kaj Munks Præstegård (ca. 12 kilometer)
  • Lyngvig Fyr (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...