Rummeligt aktivitetshus med billard i Houvig

5
icon
icon
icon
icon
icon

Mågedalen 12, Houvig

- Sommerhusnr.: J6283
10 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Et rummeligt aktivitetshus med billard, med skøn beliggenhed på en kuperet klitgrund. Huset er flot og velholdt og indeholder alt hvad der skal til for at holde en førsteklasses ferie. Kun 400 meter herfra finder du det smukke Vesterhav med strand så langt øjet rækker.

Houvig – Mågedalen

Mågedalen er et dejlig område lidt nord for Søndervig. Her er kuperet terræn og smukke og rolige omgivelser. Her er kun få minutters gang til det smukke Vesterhav. Tag en dukkert i de salte og forfriskende bølger, byg sandslot eller lad vinden lege med din drage, eller gå på opdagelse efter det smukke rav, her er det kun fantasien der sætter grænser.

Gå en tur ind til den hyggelige badeby, Søndervig, som byder på et væld af gode butikker og skønne spisesteder, eller brug et par timer i aktivitetscenteret Beach Bowl.

Huset

Et flot og moderne feriehus med beliggenhed på Mågedalen 12 med alt hvad der skal til for at holde en førsteklasses ferie. Huset er flot indrettet med 3 dejlige soveværelser i hovedhuset og i tilbygningen finder du et soveværelse med ejet bad og toilet. Det hele er lyst og meget indbydende og i hjertet af huset finder du en skøn stue i åben forbindelse med køkken og spisestue. Der er 2 dejlige badeværelser hvoraf det ene har spa og sauna. Et super godt aktivitetsrum med tv og poolbord, i underetagen finder du bordfodbold, vaskemaskine og tørretumbler og en masse plads til opbevaring. Nyd din ferie med familien i dette skønne og meget velholdte feriehus.

Terrasse

Huset ligger på en skøn kuperet klitgrund med naturlig afskærmning. En meget stor og rigtig lækker terrasse med plads til udendørslivet. Der er gynge og trampolin til de små og om aftenen kan grillen tændes op.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.300
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...