Traditionel og fredfyldt sommerhusferie kun 150 meter fra Vesterhavet

2.5
icon
icon
icon

Sneppedalen 41, Houvig

- Sommerhusnr.: J6288
5 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Kun et stenkast væk fra den brede sandstrand, med beliggenhed lige ud til fredningslinjen og fuldstændig ugeneret ligger dette hyggelige og traditionelle sommerhus i Houvig. Tag familien og hunden med på en ægte sommerhusferie i det smukke, vestjyske klitlandskab.

Fantastisk ugeneret beliggenhed

Beliggenhed er alfa omega på en rigtig sommerhusferie, og med Sneppedalen 41 som ferieadresse får I virkelig et hus, der ligger perfekt til både strandudflugter og rolige dage på terrassen.

Helt op til fredningslinjen med klitlandskab, så langt øjet rækker. Her kan I nyde dagene i liggestolene helt ugeneret, eller holde en grillaften i ro og fred med udsigt til klitterne og den smukke solnedgang.

Gennem de naturskønne omgivelser kan I følge de små, snoede stier op til det brusende Vesterhav, som næsten kalder fra terrassen. Gå lange spadsereture i det gode vejr langs vandkanten, lad børnene og hundene lege i sandet og betragt de fascinerende omgivelser på tæt hold.

Tank ny energi foran den knitrende brændeovn

Efter en lang dag i den friske havluft er I hurtigt hjemme igen, og her kan I tanke energi til en ny dag på sofaen med en god bog og den knitrende brændeovn i baggrunden, der spreder masser af varme og hyggelig feriestemning.

Mens aftensmaden tilberedes, kan I roligt lade børnene og hunden lege frit på den lukkede terrasse, uden bekymringer om, om de begynder at udforske området på egen hånd.

Rundt om spisebordet kan morgendagens planer lægges, og de mange nye indtryk kan snakkes igennem og deles med dem derhjemme, mens mørket stille falder på uden for vinduet.

Her er rammerne sat til en ægte sommerhusferie i hyggelige og traditionelle omgivelser, hvor I vil blive masser af herlige ferieminder rigere.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.219
Renoveret / Byggeår:2000 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...