Hyggeligt træsommerhus med fredelig og strandnær beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Esebjergvej 76, Houvig

- Sommerhusnr.: J6294
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

I Houvigs fredfyldte ferieområde ligger dette hyggelige træsommerhus og venter på jer. Den skønne og fredelige beliggenhed tæt på stranden og med spabad og sauna er I garanteret en rigtig dejlig og afslappende sommerhusferie her.

Traditionel sommerhusferie med spa og sauna

Med Esebjergvej 76 som hjem for ferien bor I lige midt i det smukke, vestjyske klitlandskab. Det fine træsommerhus lægger op til en ægte, traditionel sommerhusferie – og endda med lidt ekstra selvforkælelse, når I træder indenfor.

Fra den hyggelige spisestue har I udsigt ud over klitterne, og i de kolde årstider kan I sætte jer godt til rette i sofaen og betragte den flotte udsigt, mens regnen trommer på ruden, og brændeovnens varme flammer knitrer i baggrunden.

For at I kan føle jer ekstra godt tilpas og koble helt af, er huset udstyret med både spabad og sauna, så I kan forkæle jer selv og hinanden. Der findes ingen bedre måde at slutte en dejlig feriedag i den friske luft af på, end at læne sig tilbage i varmen og nyde tiden langt væk fra hverdagens stress.

Skøn terrasse med gode læmuligheder og bænk

Sommerhuset råder over en dejlig træterrasse. Her er gode læmuligheder og en bænk hvorfra I kan nyde udsigten. Hvis I ankommer med elbil, er der også blevet sat en el-ladestander op. 

Strand og byliv lige i nærheden

Trænger I til afveksling fra terrassedagene, er stranden kun få minutters gang væk. Tag hele familien og hunden med på en hyggelig strandudflugt, få sand mellem tæerne og lad de aktive lege og spille, mens I nyder de fredelige og naturskønne omgivelser.

Det er ikke kun stranden, der er et besøg værd. Trods den rolge beliggenhed, finder I et hav af oplevelser lige i nærheden, blandt andet den hyggelige ferieby Søndervig, som specielt om sommeren summer af liv og glæde med sine mange små forretninger, caféer og restauranter.

Slut dagen af med en gåtur eller en grillaften på terrassen i aftensolen, inden I betragter den smukke orange himmel, og solen stille går ned i horisonten.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6294

D.
sagde , Fanø

Lyst og venligt sommerhus med god stemning. Vi har lejet huset 16 år i efteråret.

D.
sagde , Fanø

Vi har haft lejet skamme sommerhus gennem de sidste 10 -12 år, da vi holder meget af omgivelserne!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.019
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...