Feriehus med gode terrasser på naturgrund nær stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon
Troldedalen 32, Houvig - Søg på husnr. J6309

I dette feriehus vil du med sikkerhed nyde en dejlig afslappende ferie med smukke naturomgivelser lige uden for døren. Det ligger i Houvig med det smukke klitlandskab, hvor du har kort afstand til både Søndervig og Vesterhavet.

Flot og moderne feriehus – perfekt til din næste ferie

Feriehuset danner de bedste rammer om en skøn ferie, hvor du kan slappe af og nyde tiden med familien eller vennerne.

Der er lavet to rigtig dejlige badeværelser, hvilket altid er praktisk. Og på det ene har du både spabad og sauna, hvor du sætte dig godt tilrette og bare slappe helt af, mens ungerne hygger sig med et spil.

Derudover er der et flot køkken og opholdsafdeling, hvor du kan samle familien omkring madlavningen eller planlægningen af feriedagene. Efterfølgende kan du sætte en god film på, og på køligere dage kan du tænde op i brændeovnen og nyde dens hygge og varme.

Skønne terrasser på den flotte naturgrund tæt på stranden

Ved feriehuset er der flere gode terrasser, så du har mulighed for at sidde ude i solen og den friske luft. Terrasserne er åbne, så du rigtig kan nyde omgivelserne og naturgrunden, som feriehuset ligger på.

Derudover er der fra feriehuset kort afstand ned til Vesterhavet og den skønne sandstrand, der hele året indbyder til lange gåture langs vandet. Her kan du også opleve de smukke solnedgange, og på de rigtig varme dage, vil du måske endda hoppe en tur i bølgerne.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.582
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...