Stråtækt sommerhus med sauna og spa kun 200 meter fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 45, Houvig

- Sommerhusnr.: J6315
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Klitdalen 45 finder I dette stråtækte drømmehus til 8 personer. Midt i klitlandskabet og på en attraktiv naturgrund kan I holde jeres velfortjente ferie med havets bølger i baggrunden. Fra sommerhuset er der kun 200 meter til stranden, og på det store wellnessbadeværelse med sauna og spabad kan I skrue ekstra op for velværen på ferien. Til dette feriehus er der desuden installeret en lademulighed til elbil, så I efter en god køretur i det vestjyske har mulighed for at oplade jeres elbil – Dog skal I selv huske at medbringe kabel dertil.

Veludstyret, rummelig og komfort i højsæde

Den yderst smagfulde indretning byder på alt, hvad I skal bruge til jeres ferie på vestkysten. Det lyse og moderne køkken er indrettet med kvalitets hårde hvidevarer og følger stilen fra resten af sommerhuset, så det fremstår velintegreret. Her kan den professionelle feriekok slå sig løs og nyde udsigten på klitlandskabet imens.

Opholdsrummet har en lys og åben inddeling. Her er der plads til, at hele familien kan samles, både ved spisebordet med brætspil og i sofaen med en god film. Brændeovnens centrale placering i opholdsrummet gør, at I kan nyde varmen og flammerne lige meget, hvor i rummet I opholder jer.

Børnene er der også tænkt på. Hemsen ved siden af opholdsrummet er perfekt for dem, så de kan trække sig tilbage og nyde roen fra de voksne.

2 badeværelser med gulvvarme, sauna og spa

Det velholdte sommerhus i Houvig rummer i alt 4 soveværelser og 2 badeværelser. Et af badeværelserne har både en sauna og en spa. Her er god plads til afslapning og wellness. Lige det man har brug for, for at kunne koble helt af. Kombiner det med en lang gåtur på stranden, så er batterierne ladt op igen.

De 4 soveværelser i sommerhuset er alle indrettet med komfortable senge, for at sikre jer en god nattesøvn. Fortrækker du at sove med vinduet åbent? Så vil bølgerne i baggrunden lulle dig i søvne.

Stor terrasse med afskærmning og udebruser

Den store stenbelagte terrasse mod syd er det perfekte sted for solelskere. Stolen kan placeres det perfekte sted med læ og masser af sol hele døgnet rundt. På de køligere dage skal der blot et tæppe eller en dyne til.

Trænger du til at strække benene efter et par timer i solen? Blot følg stien fra huset og ind i klitterne. Efter få minutter står du på den lange sandstrand og kan dyppe tæerne i Vesterhavet. Du kan også få et forfriskende skyl under udendørsbruseren på terrassen.

Til de små er der både en sandkasse og gynger. Mens I får gang i grillen, kan de boltre sig og komme af med dagens sidste smule energi i den friske havluft.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6315

D.
sagde , Danmark

Perfekt, der manglede intet i huset

D.
sagde , Danmark

Dejlig beliggenhed med kig til det åbne område mod klitterne. Generelt et meget veludstyret feriehus bl.a. kan køkkenet fremhæves og her særligt det store udvalg af gode vinglas 😉Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Byggeår:2011

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...