Spændende arkitekttegnet feriehus med god beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 9, Houvig

- Sommerhusnr.: J6347
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På en herlig skrånende klitgrund i det dejlige Houvig finder du dette spændende arkitektegnede hus. Huset er opført i 2004, og fremstår meget velholdt og med en optimal indretning. Fra huset og grunden er der en flot udsigt over området og de åbne vider.

Spændende feriehus til familien

På en herlig skrånende klitgrund i det dejlig Houvig område finder du dette spændende arkitektegnede hus. Huset er opført i 2004, og fremstår meget velholdt og med en optimal indretning.

Fra huset og grunden er der en flot udsigt over området og de åbne vider, og samtidig ligger huset godt tilbagetrukket på grunden så der er flere gode terrasser med læ, og altid et sted hvor der kan findes sol i løbet af dagen.

Spændende og moderne indretning

Huset er lyst og flot indrettet, god stor stue og køkken med direkte udgang til den store træterrasse. Den dejlige brændeovn sørger for hyggen, og her er gode komfortable møbler og et stort badeværelse med spabad og sauna samt et gæstetoilet. Huset passer perfekt til familien, der er legehems og gode store soveværelser.

Legeplads til børnene

På grunden er der egen legeplads med legehus, gynger og sandkasse, og her kan ungerne boltre sig mens I kan sidde på terrassen og følge med i legen.

Tæt på Vesterhavet

Fra huset er der kun ca. 500m til Vesterhavet.. Lidt længere mod nord ligger den populære gårdbutik, her fåes alle de lækre lokale varer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.300
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...