Poolhus med god lukket terrasse på en dejlig klitgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Krylen 1, Houvig

- Sommerhusnr.: J6361
12 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette super lækre sommerhus på Krylen 1 i Houvig, er den perfekte destination for en afslappende og komfortabel ferie. Med en imponerende størrelse på 190 kvm er der god plads til hele 12 personer. Og det bedste af det hele er, at 3 hunde kan medbringes, så hele familien kan nyde ferien sammen. Sommerhuset har både pool og spa, som skaber super muligheder for en masse sjove vandaktiviteter sammen.

Et godt beliggende poolhus på en kuperet klitgrund

Beliggenheden er også fantastisk med kun 350 meter til havet. Dette gør det nemt at tage en tur til stranden, nyde en dejlig svømmetur eller en afslappende gåtur langs kysten. Når man er færdig med en dag fyldt med strandliv, kan man vende tilbage til dette skønne sommerhus og fortsætte feriehyggen.

Køkkenet i sommerhuset er fuldt udstyret med alt hvad man behøver for at lave masser af dejlig feriemad. Opvasken klares hurtigt med god hjælp fra opvaskemaskinen. Når man ikke er i køkkenet, kan man nyde svømmeturen i poolen eller tage en afslappende tur i spaen.

Sommerhuset har 4 reelle soveværelser og en hems med plads til hele 4 personer. Dette giver god plads til hele familien eller en gruppe venner. Når man vil slappe af om aftenen, er der et dejligt sofaområde med fjernsyn og masser af plads til afslapning og film.

Brændeovnen er centralt placeret og kan bruges som supplerende varmekilde og give ekstra hygge om aftenen.

Det super gode poolrum ligger op til timevis af underholdning for både store og små. Ligesom der også er både spa og sauna som kan give ’wellness’ stemning for de voksne, måske om aftenen, når børnene er puttet. I pool rummet er der et loungemøblement, som giver mulighed for at følge med, fra Sidelinien. Evt med en lille drink og en god bog.

Poolen er opvarmet via en energibesparende varmepumpe.

Der er også både vaskemaskine og tørretumbler i huset, hvis de mange håndklæder trænger til en opfrisker halvvejs under ferien. 

Fantastisk ude arealer med lukket terrasse, gynge, sandkasse og 350 meter til havet

Dette sommerhus er ikke kun luksuriøst indeni, men også udenfor er der masser at glæde sig til. Med super gode udendørs faciliteter kan man nyde den danske sommer og de lange lyse aftener på bedste vis.

På terrassen kan man slappe af i behagelige liggestole, nyde et dejligt spiseområde med plads til hele familien og grille lækre sommermåltider. Der er også en parasol, som giver den perfekte mængde skygge på varme dage. Og det bedste af det hele er, at terrassen er aflukket, hvilket giver tryghed for at hverken hunde eller børn løber væk.

For børnene er der også masser af sjov og leg med en gynge og sandkasse. Dette giver børnene mulighed for at lege og have det sjovt i timevis. Og når man vil tilbringe tid ved vandet, er det kun 350 meter til man står med fødderne i vandkanten.

Med disse fantastiske udendørs faciliteter er der rig mulighed for at nyde en dejlig sommerferie fyldt med hygge, leg og afslapning.

Dette gør det til det perfekte sted at tilbringe en ferie i både sommer og vinter.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset J6361

DE
D.
sagde , Deutschland

Bis auf Kleinigkeiten ist das ein super Ferienhaus
Für 2-3 Familien sehr geeignete
Es war sehr erholsame
Für Hunde und Kinder perfekt
Lg Birgit

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist geräumig und gross mit genug Sitzmöglichkeiten. Die Aufteilung der Zimmer ist mit 2 Doppelbetten Schlafzimmer, 2 Zimmer mit je 2 Einzelbetten und on top oben eine Liegefläche mit 4 Matratzen – was für Kids ein Highlight ist. Das Poolhaus ist verglast und hell und man fühlt sich sehr wohl in der Sitzecke. Die Küche hat die Grundausstattung um essen zubereiten zukönnen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes Poolhaus mit großzügiger Terasse.
Man konnte sich hier auch mit vielen Leuten wohl fühlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:190 / 3.200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...