Feriehus i topklassen – en sand perle ved Vesterhavet

5
5478
Troldedalen 65, Houvig - Søg på husnr. J6380

Det er svært ikke at blive begejstret, når man træder ind i dette feriehus. Det er så flot og stilfuldt indrettet, og der er ikke sparet på de gode detaljer og kvalitetsbevidste løsninger, der lige løfter niveauet og fuldender ferieoplevelsen.

Et stilrent, men stadig personligt, feriehus

I dette feriehus er det lykkedes at blande det stilfulde med det personlige, så du her har et dejligt feriehus, der ikke alene skaber flotte, men også varme rammer om din ferie med familien.

Den nedsænkede stue med smart TV og smukke designermøbler indbyder til ren afslapning, hygge og kvalitetstid – uanset om det er med hele familien eller blot i romantisk tosomhed. Og det flotte åbne køkken bliver hurtigt til det muntre køkken, hvor den fælles madlavning går som en leg.

Naturligvis er der også et spabad på det store badeværelse. Her kan du roligt lade kroppen glide ned under de varme bobler og mærke, hvordan musklerne løsnes og hjernen klares. Afslapning får I helt sikkert også i de to Hästens-senge i soveværelset ved siden af badeværelset.

Nyd de skønne terrasser og den smukke panoramaudsigt

Ved feriehuset har du en stor flisebelagt terrasse, og når vejret viser sig fra sin bedste side, vil du næppe have lyst til andet end at tilbringe dagen her – start med en lækker morgenmad i det fri efterfulgt af et par afslappende timer i liggestolen med en god bog. Og når solen er stærkest kan du sætte dig i skygge på den overdækkede terrasse og nyde froskosten. Ligeledes er den overdækkede del af terrassen også helt perfekt, når du vil afslutte feriedagen af med en hyggelig grillaften.

Vest for feriehuset finder du endnu en terrasse. Den ligger i det åbne klitlandskab og tilbyder dermed den smukkeste udsigt over klitterne og til Vesterhavet – helt ideel til de smukke solnedgange.

Huset har ydermere et redskabsrum med meget varme så den fungerer som tørrerum.

Førsteklasses beliggenhed – kun 200 meter fra Vesterhavet

Under ferien ønsker du bestemt også at opleve Vesterhavet – hvad enten det er under lange gåture langs vandet, forfriskende badeture på de varme dage, eller drageflyvning med børnene. Og så er feriehusets beliggenhed helt perferkt. Det ligger nemlig i sidste klitrække, kun 200 meter fra stranden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.800
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...