Skønt stråtagshus med sauna og spa i første klitrække

5
icon
icon
icon
icon
icon

Krogen 27, Houvig

- Sommerhusnr.: J6405
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Det fine stråtækte hus på Krogen 27 ligger i udkanten af Houvigs smukke og fredfyldte naturomgivelser. Her er I garanteret en ferie i fred og ro, langt væk fra den stressende hverdag, og med både sauna og spabad til at gøre fridagene ekstra afslappende. Den fantastiske beliggenhed kun 100 meter fra havet giver anledning til masser af strandudflugter, og den lynhurtige internetforbindelse hjælper jer med hurtigt at dele dagens oplevelser med dem derhjemme.

Fredfyldt atmosfære og tid til at være jer selv

Det store stråtagshus rummer plads til helt op til 8 personer, og her får I alt, hvad feriehjertet begærer – og mere til. Huset er indrettet med stort henblik på, at I skal kunne holde en afslappende ferie, og den fredfyldte atmosfære bliver fuldendt af brændeovnen, der med sine knitrende flammer vil fylde stuen med hyggelig feriestemning.

Huset opvarmes af et energisparende luft-vand system. Rumtemperaturen kan styres på termostater i alle rum. Dette sikrer både en god rumtemperatur overalt i huset og en reduceret forbrugsafrening.

Spisestuen og køkkenet er slået sammen, så hele familien kan følge med og hjælpe til med dagens hjemmelavede middag, og i sofaområdet er der god mulighed for at slappe af med en spændende bog, eller streame en film på Netflix over det lynhurtige internet, som sagtens kan kobles til flere enheder ad gangen.

Fra stuen kommer I ud på terrassen, hvor I rigtig kan nyde den flotte udsigt ud over klitlandskabet, og hvis I hører godt efter, kan I næsten høre bølgernes brusen, mens I nyder et glas rødvin rundt om havebordet.

Strandudflugter og afslapning i sauna og spabad eller unde udebruseren

Små 100 meter væk ligger den brede sandstrand og venter på jeres besøg. Stranden er et paradis for alle aldre, og mens de mindste feriegæster tumler i sandet, kan I nyde solens varme til lyden af bølgerne, der bryder i vandkanten.

Den vestjyske natur kan noget specielt i al slags vejr, og selv i den friske vind, vil en gåtur gennem klitlandskabet og langs stranden byde på masser af storslåede naturoplevelser.

Efter en masse frisk luft, står spabadet og saunaen klar til at tage hånd om jer, så I kan få varmen igen. Her kan I rigtig læne jer tilbage og lade batterierne op til en ny og spændende feriedag.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6405

D.
sagde , Odense C

Moderne, godt indrettet feriehus, der passede perfekt til vores behov: Separate værelsesafdelinger, da der var et barn med den ene familie og unge, der skulle studere i den anden familie. Spa og sauna til luksus og wellness, tv med nem adgang til Netflix og fint udstyret køkken. Vi var meget tilfredse alle sammen.Huset ligger lige på den anden side af klitterne til Vesterhavet, og i en skøn lille privat 'gryde'. Formålet var Vesterhav, leg i klitterne og frisk natur og det fik vi til fulde. Spændede, at Houvig Bunkerfæstningen ligger meget tæt på og lækkert, at den skønne gårdbutik ligger i kort gåafstand.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 2.873
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (61 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...