Skønt feriehus med sauna, højt beliggende i klitterne

3.5
icon
icon
icon
icon

Klitdalen 17, Houvig

- Sommerhusnr.: J6420
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Hvis du godt kan lide at have overblik, så kommer du til at føle dig rigtig godt tilpas i dette hyggelige feriehus på Klitdalen 17 i Houvig. Feriehuset ligger nemlig højt i klitlandskabet, 8 m over terræn, så du kan nyde udsigten over det smukke landskab. Her kan du dele ferieoplevelsen med op til 6 personer og din hund.

Hyggelig indretning med mange highlights

Det hyggelige feriehus byder ikke kun på en skøn beliggenhed i klitterne, for også husets indre byder på skønne highlights. Stuens store sydvendte vinduer giver et dejligt lysindfald i huset hele dagen. Stue, spisestue og køkken står i åben forbindelse med hinanden, så der bliver ekstra meget fælles tid og nærvær i ferien.

Din hund vil sikkert nyde at flade ud foran brændeovnen, som hele året rundt spreder en behagelig varme og sørger for hyggen. Her kan du også med fordel nyde et par timer med god bog i lænestolen. Køkkenet er stort nok til flere feriekokke, når de vil tilberede deres yndlingsretter eller måske prøve kræfter med en ny fiskeret med frisk fisk fra Hvide Sande.

For at gøre jeres ferieoplevelse så ukompliceret og bekvem som mulig er feriehuset udstyret med både opvaskemaskine og vaskemaskine. Husets sauna sætter prikken over i’et, når I kommer hjem fra en frisk gåtur langs stranden og har brug for at blive varmet igennem og komme helt ned i gear.

Skøn terrasse med udsigt over klitlandskabet

Fra øst mod vest forløber den store træterrasse rundt om huset. Både huset og klitten giver læ for vestenvinden, så I stadig kan nyde udelivet og solskinnet, selvom der skulle være lidt vind. Grillen står selvfølgelig også til fri afbenyttelse, så I kan tilbede aftensmaden udenfor i den friske havluft.

Kun få minutter i bilen bringer jer til den populære og levende badeby, Søndervig, der er det perfekte sted til både indkøb, shopping, restaurantbesøg og oplevelser.

Har I lyst til strand og hav? Perfekt, for kun en kort gåtur adskiller jer og feriehuset fra den brede sandstrand ved Vesterhavet. Her kan hele familien tilbringe en vellykket stranddag, som ikke mindst hunden vil elske.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:89 / 1.558
Renoveret / Byggeår:2019 / 1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...