Lyst og moderne feriehus i Søndervig med sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Troldedalen 37, Houvig

- Sommerhusnr.: J6424
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
650 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På Troldedalen 37 ligger dette indbydende feriehus, opført i træ for at opnå det klassiske sommerhus-look, og med ekstra lækre faciliteter indvendigt. Her får I nemlig ikke kun en lys og moderne indretning – I får også jeres helt egen lille wellnessoase med sauna og spabad.

Moderne og lyst med sauna og spa

I vil straks blive budt varmt velkommen i de lyse og moderne omgivelser, der præger indretningen på Troldedalen. Her kan op til 6 personer brede sig på 100 rummelige kvadratmeter, og der er god plads til hele familien.

Det store opholdsrum med stue, køkken og spisebord i ét, byder op til masser af hyggelige familiestunder, og med loftet i kip og store vinduespartier bliver rummet kun endnu mere imødekommende. I centrum er den klassiske brændeovn, som vil sørge for dejlig varme og skøn feriestemning året rundt.

En ekstra luksusoverraskelse finder I på det største af de to badeværelser, hvor spabadet og saunaen står klar til at forkæle jer lidt ekstra. Og efter en lang dag ude i den friske havluft kan I hvile jer i varmen, inden det er tid til at kravle i seng.

Slap af på terrassen eller gå på opdagelse i området

Huset har en stor åben terrasse, og når vejret viser sig fra sin bedste side, er det oplagt at indtage havemøblerne og liggestolene. Høje klitter og små buske sørger for afskærmning og privatsfære, og om aftenen kan I tænde op i grillen og fejre endnu en dejlig feriedag med et lækkert grillmåltid.

Vil I gerne lidt på opdagelse, så har I valgt den helt rigtige beliggenhed her. Stranden ligger i gåafstand fra huset, og det imponerende Vesterhav er altid et besøg værd. Er I mere til shopping og aktiviteter, skal I helt sikkert tage den korte vej til Søndervigs centrum, hvor butikker, restauranter og bowlingcentret Beach Bowl venter på jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6424

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches, helles Ferienhaus, sehr kinderfreundlich, gut ausgestattet, bequeme Betten, in der Küche ist alles was man brauchen könnte, schöne sonnige Terrasse

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fanden das Haus, sehr behaglich, geschmackvoll und in der Küche war absolut alles vorhanden.
Es gibt bestimmt einiges zu renovieren oder zu reparieren, jedoch steht das Haus zum Verkauf. Das hat bestimmt seine Gründe.
Ausser einer 2ten Sonnenliege war echt alles fein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes gemütliches haus zum wohlfühlen für die ganze Familie genügend Platz im Wohnzimmer für die Kinder zum Spielen.soagar spielzeug ist vorhanden auf der Galerie die optimal ist für kissenschlachten und zum toben.der weg zum Strand ist kurz.schade dass der kleine nahe Bäcker wohl meny weichen musste.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2009 / 2001

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...