Femstjernet luksushus ved havet med sauna, spa og billard

5
icon
icon
icon
icon
icon

Vibedalen 15, Houvig

- Sommerhusnr.: J6428
7 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

For enden af stille vej i rolige, børnevenlige og ugenerte omgivelser og med kun 350 meter til Vesterhavet ligger denne drøm af et feriehus, der i den grad opfylder alle ferieønsker. Det arkitekttegnede hus er stilfuldt indrettet med lækre faciliteter såsom sauna, spabad, udendørsbruser, pejseindsats og aktivitetsrum med billardbord, playstation 4 og Nintendo Wii samt fladskærms TV.

Stilfuld indretning med 3 badeværelser, wellness og aktivitetsrum

Stil og kvalitet er to af nøgleordene i indretningen på Vibedalen. Med plads til 7 personer kan I holde en dejlig familieferie her – og så er hundene også hjertelig velkomne.

Det luksuriøse hus er moderne møbleret med bl.a. læder og teak træ samt hvide vægge. Gulvvarmen i hele huset garanterer varme fødder, når der skal tages bad og den første kop kaffe skal brygges, dertil sørger en energivenlig luft-vand-varmepumpe for et perfekt indeklima. Når kulden tager til udenfor, kan I også tænde op i den flotte brændeovn, der uden tvivl vil give jer varmen igen.

Huset har bl.a. 4 værelser med senge, dyner og puder i top kvalitet, så den gode nattesøvn er sikret. I den store stue kan du sidde og nyde solnedgangen over klitterne.

På Vibedalen 15 er der hele 3 luksus badeværelser, hvoraf de 2 er med dobbelt bruser og direkte adgang til soveværelserne. Det tredje rummer en ekstra wellness-hemmelighed: Her danner spabadet og saunaen jeres egen lille wellnessoase, hvor I kan koble af og tanke nye kræfter – og mens I gør det, kan de konkurrenceglade gæster tage et spil billard i aktivitetsrummet – med de 2 nye billardkøer, som kan deles op, kan der også spilles på de smalle sider. Mon ikke de små få lyst til at spille mod de voksne?

Lækre sol- og læterrasser, udendørs bruser og kun 350 meter til havet

På de 3 overdækkede terrasser er der indbygget spot til belysning på de lune aftener. I har altid mulighed for læ, sol, skygge eller ugenerthed, gode havemøbler, som solvogne og en stor grill er en selvfølge. Den store åbne fliseterrasse, med klitlandskabet helt op imod, sørger for god plads til hele familien, hundene mv. Her findes også gynge med rutsjebane, sandkasse mv.

Kun 350 meter fra det flotte hus finder I den skønne brede sandstrand, som er en oplevelse hele året rundt. I sommertiden, når I kommer hjem med sand mellem tæerne, kan I skylle fødderne under husets udebruser på terrassen.

Fantastisk klitgrund med havudsigt

Beliggenheden på Vibedalen 15 er herlig, midt i det klitbeklædte landskab. På toppen af den skønne klitgrund står en lille bænk klar til ægte udsigts-nydere. Medbring lidt drikkelse, sæt jer til rette og nyd det fantastiske natursceneri, når solen langsomt går ned over Vesterhavet!

Bemærk venligst, at der i hele huset og på terrasserne er High Speed internet med WI-FI. Her er I garanteret en helt fantastisk ferie i luksuriøse og smukke omgivelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6428

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren jetzt bereits das zweite Mal in diesem Haus, da es uns sehr gut gefällt. Pflegeleicht und vielleicht etwas zu "nüchtern ", was man aber auf den Bildern sehen kann. Deshalb hatten wir uns beide Male Decken, Kerzen und Lichterketten mitgenommen – aber das war o.k.
Bequeme Betten, warme Bettdecken, 2 Schlafzimmer mit dazugehörigen Bädern + ein weiteres Badezimmer mit Whirlpool und Sauna. Gute Verdunklungsrollos in allen Schlafzimmern.
Wohnzimmer und Küche sind ein großer Raum mit luftiger Raumhöhe und Oberlichtern. Insgesamt ist die Beleuchtung abends im Ess- und Wohnbereich etwas dunkel und könnte hellere Glühbirnen vertragen.
Herrliche Aussicht dirch das große Panoramafenster auf die Dünen.
Und in Dezember eine wohltuende Ruhe in einem fast menschenleeren Ferienhausgebiet

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus. Hat uns allen sehr gut gefallen. Würden wir das nächste Jahr wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wirklich tolles Ferienhaus in schöner Lage,mit kurzen Weg zum Strand.
Für Familien mit Kindern sehr zu empfehlen.
Das Haus ist sehr gut ausgestattet und bietet eine gute Raumaufteilung. Besonders ist hier anzumerken, dass zwei der Schlafzimmer mit eigenem Badezimmer ausgestattet sind.
In dem Ferienhaus findet man alles,was man für den Alltag braucht.
Die Couch ist sehr bequem,aber definitiv nichts,für älter Menschen,oder solche mit Rückenproblemen. Dies liegt nicht an ihrem schlechten Zustand,sondern vielmehr an ihrer Tiefe.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 1.282
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...