Feriehus med spa, gode terrasser og ugeneret beliggenhed

2808
Sneppedalen 13, Houvig - Søg på husnr. J6482

På en ugeneret grund i Houvig ligger dette skønne feriehus og venter på jer. Huset har en skøn beliggenhed gemt blandt de høje træer, er smagfuldt indrettet og har flere gode terrasser (lavet i 2018) og hyggekroge. Vesterhavet ligger kun 550 meter væk, og der er op til 2 hunde tilladt!

Hyggeligt og smagfuldt med brændeovn og spabad

Det hyggelige træhus på Sneppedalen 13 udstråler ægte idyl med sin ugenerede beliggenhed blandt træer og krat. Indvendigt er huset smagfuldt indrettet med lyse og afdæmpede farver, som skaber en afslappende ferieatmosfære.

Huset er indrettet til 6 personer og er perfekt til en stille og rolig familie- eller parferie langt væk fra den travle hverdag. Her får I rigtig mulighed for at slappe af og tanke nye kræfter – på de sene aftener foran den knitrende brændeovn og i det lækre spabad, der giver ferien et ekstra wellness-touch.

De praktiske faciliteter gør ferien endnu mere afslappende, og både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler står klar til at hjælpe med de huslige pligter.

Ugeneret beliggenhed, gode terrasser og gåafstand til havet

I får en helt fantastisk, ugeneret beliggenhed blandt de høje træer. Huset har flere gode terrasser og hyggelige kroge, hvor I kan sidde i ro og fred og nyde de varme solskinsdage, mens fuglene kvidrer i trætoppene. Der er havemøbler og liggestole nok til alle, og på de lune sommeraftener kan I slutte dagen af med en lækker grillmiddag.

Feriehuset ligger i gåafstand til det skønne Vesterhav, og både store, små og firbenede feriegæster vil glæde sig over et besøg på den kilometerlange sandstrand. Tag en dukkert i de blå bølger, gå en tur langs vandet i den friske havluft, saml sten og muslinger med ungerne; her er der nye oplevelser hele året rundt.

Den lokale købmand ligger 800 meter væk, og der er kun en kort køretur til Søndervigs hyggelige ferieby, som byder på underholdning for alle aldre.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2003 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...