Dejligt sommerhus i Houvig med nogle skønne terrasser

4
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 78, Houvig

- Sommerhusnr.: J6511
7 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Et rigtigt dejligt feriehus I Houvig, med lys og venlig indretning. Stor åben og delvist overdækket terrasse. Huset har en skøn beliggenhed med kun få minutters gang fra stranden. Området indbyder til lange gå ture i det fredfyldte hedeområde eller langs stranden. Sommerhuset huser plads til 7 personer, og jeres firbenede ven er også mere end velkommen. 

God beliggende i smukke omgivelser

I hedeområdet Houvig mellem hav og Fjord ligger Sneppedalen 78, i et lettere kuperet terræn. Her er smukke omgivelser der indbyder til lange gåture i det fredfyldte hedeområde eller langs det brusende hav, hvor hunden også kan boltre sig på de endeløse strande.

Selvforkælelse i sommerhuset spa og sauna

Et rigtigt dejligt feriehus med lys og venlig indretning. 4 gode soveværelser; 2 med dobbeltsenge og 2 med enkeltsenge og et værelse med en enkelt seng. Et flot badeværelse med spa og sauna, lige til at forkæle sig selv efter en tur ved havet. Køkken og spisestue ligge i åben forbindelse med hinanden så man komme hinanden ved.

Huset råder desuden over 2 stuer, den ene ligger i forlængelse af spisestuen og den anden ligger lige et par trin ned. En super hyggelig stue med brændeovn til de lidt koldere dage, som indbyder til ekstra hygge. Sommerhuset har endvidere fladskærm og trådløs internet, så I kan streame lige præcis den film eller serie, I ønsker.

200 meter til stranden og dejlig terrasse

Der er terrasse stort set på alle sider af huset, så uanset vejr og vind kan du nyde den friske havluft og måske en solspot. Du finder desuden gode havemøbler og grill til de lange sommer aftener. Så hvis vejret er til det, kan du læne dig tilbage i solsengen og nyde ferien. 

Med sommerhuset gode beliggenhed ligger havet blot 200 meter fra huset. Det kræver derfor kun få minutters gang, og så er I allerede nede ved vandkanten. Alt i alt et hyggeligt sommerhus med et helt unik beliggenhed tæt på både vand, strand og indkøbsmuligheder. Soverum:4
Bolig-/Grundareal:97 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2018 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat Tæppe i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...