Lækkert feriehus med skøn sauna og hems

5
icon
icon
icon
icon
icon
Klitdalen 47, Houvig - Søg på husnr. J6546

I Houvig finder du dette lækre stråtækte feriehus som ligger godt placeret tæt på fredningslinjen og kun få minutters gang fra Vesterhavet. Der er en stor og skøn sauna, en stor hems, hvor udsigten kan nydes gennem de store vinduer.

Ønsker du en fredfyldt ferie i et nyt og moderne feriehus med stråtag?

Så er dette bestemt et godt valg. Huset er særdeles rummeligt, indretningen er smagfuld, det er lyst og der er loft til kip og med store vinduespartier i opholdsrummet. Der er 3 soveværelser og 2 lækre badeværelser, især det store er en oplevelse, med en stor dobbelt bruser og en flot sauna.

Efter en lang travetur ved Vesterhavet er saunaen et sikkert hit. Få huse har så spændende en hems som dette hus, perfekt til leg og hygge for børn og udsigten er fantastisk. Brændeovnen sørger for ekstra hygge – især i de kolde måneder.

Nyd livet på den lukkede terrasse eller gå en tur og oplev det skønne Houvig!

Den lukkede terrasse er et populær for alle familier med børn og hund, og den skaber tryghed for de voksne. I hjørnet er der en skøn og læfyldt krog.

Området er flot, varieret og kuperet og ture langs stranden er helse for krop og sjæl. I Houvig finder du også den lokale gårdbutik, som sælger lækre delikatesser fra området. Det er altid et besøg værd. Houvig er en af Holmsland Klits mange perler – kom selv og oplev hvorfor!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.490
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...