Dejligt sommerhus med spa og sauna – kun 200 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 55, Houvig

- Sommerhusnr.: J6555
8 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

På Sneppedalen 55 i Houvig kan I samle familien, 2 små familier eller en vennegruppe til en dejlig ferie ved Vesterhavet. Det skønne sommerhus med plads til 8 personer byder både på spa og sauna, som I kan blive forkælet med ekstra afslapning i, samt et aktivitetsrum med billard og bordtennis. Desuden ligger sommerhuset kun 200 meter fra det fantastiske Vesterhav og de smukke sandstrande. Op til 2 hunde er også velkomne i feriehuset, og kører I i el-bil, kan den lades op ved sommerhusets ladestik.

Noget for enhver med spa, sauna og aktivitetsrum med billard og bordtennis

I det dejlige sommerhus på Sneppedalen 55 i Houvig er der noget for enhver, og her vil alle 8 feriegæster kunne holde en dejlig ferie. Til de af jer, der elsker underholdning, er aktivitetsrummet det oplagte sted at søge hen, hvor I både kan spille bordtennis og billard.

Er I mere til afslapning, kan I søge mod badeværelset på førstesalen i sommerhuset. Her står spaen og saunaen nemlig klar til at forkæle jer med ekstra afslapning i løbet af jeres ferie, hvor I kan komme helt ned i gear.

I feriehuset kan I også samle hele ferieflokken til hyggelige stunder i alrummet, hvor I kan være sammen om at lave mad, spille spil og se film, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. I kan også samles på hemsen, hvor der er sofa og tv.

Som I efterhånden er ved at have brugt dagens sidste energi, kan I søge mod sommerhusets soveværelser, hvor I kan samle ny energi. 3 af soveværelserne er i sommerhuset, mens det fjerde er i annekset, hvor der også er et badeværelse. På 2 af soveværelserne er der elevationssenge.

Skøn terrasse på toppen af klit

Udendørs venter jer flere gode terrasser, hvor I kan nyde feriens solrige dage. Her har I havemøbler til rådighed, som I kan finde jer godt til rette i, slappe af og nyde lyden af brændingen i baggrunden, mens børnene bygger sandslotte i sandkassen. Den ene af sommerhusets terrasser ligger på toppen af en klit, hvorfra I kan nyde en skøn udsigt over området.

Som afslutning på dagen kan I samle hele ferieflokken på terrassen, hvor I kan tilberede en lækker middag på grillen, som I kan nyde med en god vin til.

Kort afstand på 200 meter til stranden

Der er ikke langt til stranden fra jeres ferieadresse på Sneppedalen 55 i Houvig. Afstanden er på blot 200 meter, og derfor vil I hurtigt kunne nå frem til de smukke sandstrande og blå bølger, hvor I blandt andet kan gå lange ture og bade i havet.

Når I skal handle ind i løbet af jeres ferie, kan I køre en tur til Søndervig, hvor I både finder et supermarked og flere specialbutikker.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:170 / 1.327
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...