Enestående sommerhus med unik beliggenhed tæt på strand

4
4399
Krylen 31, Houvig - Søg på husnr. J6597

Et dejligt sommerhus med bl.a. sauna og spa på en vidunderlig klitgrund kun få minutters gang fra hav og strand. Fra stuen er der skøn udsigt over klitterne. Huset ligger helt ugeneret og giver gode muligheder for at nyde en fredfyldt ferie, både ude og inde.

Skønt sommerhus med spa og sauna

Dette hyggelige, stråtægte sommerhus er den perfekte ramme for en god og afslappende ferie tæt ved hav og strand. Huset er opført i de allerbedste materialer og fremstår lyst og venligt overalt. Der er plads til 6 personer i 3 soveværelser + en hyggelig hems. De to af værelserne er med dobbeltsenge og det sidste med 2 enkeltsenge. På hemsen er der endvidere to sovepladser. Køkkenet er i åben forbindelse med spisestuen. I den hyggelige og smagfuldt indrettede stue er der et smukt lysindfald fra de høje vinduespartier og ikke mindst en fantastisk udsigt. Huset har 2 badeværelser. Begge med gulvvarme og bruseniche. I det store badeværelse finder I et lækkert, rundt spabad og indgang til husets sauna.

Dejlige terrasser

Huset har to skønne terrasser. En, der vender mod øst, og en anden mod vest. Den østvendte terrasse er fantastisk placeret og nærmest bygget ind i en klit, som sammen med huset og det lille udhus giver gode læmuligheder. Fra terrassen mod vest er der en helt enestående udsigt over det smukke klitlandskab. På terrasserne finder I selvfølgelig havemøbler, liggestole og grill.

Hyggelige Houvig

Houvig er et charmerende og populært område. Det meget kuperede og varierede klitlandskab, den korte afstand til hav og strand, og de store grunde giver gode muligheder for en skøn og fredfyldt ferie. Søndervig ligger kun 4 km mod syd. Her finder I gode indkøbsmuligheder og hyggelige restauranter. Endvidere er der i Søndervig en fortræffelig 27-hullers golfbane.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.200
Renoveret / Byggeår:2006 / 2001

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser, gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...