Strandnært, renoveret sommerhus med vildmarksbad og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Regnspovedalen 46, Houvig

- Sommerhusnr.: J6615
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Kun 350 meter fra det brusende Vesterhav finder du dette skønne sommerhus til 6 personer. Her er rammerne i den grad sat for en afslappende ferie i Houvigs naturskønne omgivelser – blandt andet med egen sauna og vildmarksbad på terrassen! Hunden er også velkommen på ferieadressen.

Moderne og hyggelig indretning med brændeovn og Chromecast

Dette sommerhus er et oplagt valg til dig, der drømmer om ferieomgivelser, der både er moderne og har et strejf af klassisk sommerhushygge. Feriehuset har gennemgået en omfattende renovering i 2021 og rammer lige ind i den beskrivelse med sit moderne interiør og charmerende detaljer.

Der er installeret gulvvarme i hele opholdsrummet såvel som på badeværelset og gæstetoilettet. Brændeovnen i stueområdet giver den hyggelige feriestemning et ekstra nøk opad, og fjernsynet er udstyret med Chromecast, så du kan streame alle dine yndlingsfilm og -serier på ferien.

Få en wellnessoplevelse i sommerhusets sauna og vildmarksbad

Afslapning og velvære er to af nøgleordene på Regnspovedalen 46. Her kan du nemlig tilføre ferien lidt ekstra wellnessfornemmelse – enten i saunaen, som er tilgængelig fra feriehusets badeværelse, eller i det lækre vildmarksbad på terrassen.

Tank nye kræfter i saunaen efter en forfriskende spadseretur langs vandet, eller nyd udsigten til Houvigs klitlandskab fra det varme vildmarksbad: Det er det perfekte afbræk på ferien!

Læfyldt terrasse med overdækket del og kun 350 meter til stranden

På den sydvendte terrasse er der altid læ at finde takket være afskærmningen, og der er tilmed en overdækket del, som især er ideel til de sene grillaftener i sommerperioden. Du finder nemt en hyggelig krog, hvor du kan sætte dig godt til rette med en bog eller en kold forfriskning, mens solen bager.

Et strandbesøg er næsten et ”must” på ferien: Sommerhuset ligger kun 350 meter fra Houvigs kilometerlange sandstrand, som er en fantastisk oplevelse hele året rundt. Den salte havluft er ren balsam for sjælen, og har du hunden med på ferien, vil den helt sikkert elske at dyppe poterne i vandkanten på en gåtur.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.282
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, stengulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...