Fantastisk flot luksussommerhus i Houvig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Skovdalen 15, Houvig - Søg på husnr. J6634

Et fantastisk flot luksus sommerhus i Houvig opført i de bedste materialer. Det er smagfuldt indrettet med store lyse rum. Huset har en stor dejlig terrasse og er meget velbeliggende på en læfyldt og delvist afskærmet naturgrund tæt på stranden.

Førstklasses ferie i luksussommerhus

Et superflot luksus sommerhus i Houvig, der kan danne den smukkeste ramme om en skøn ferie i Danmark. Stuen er flot og smagfuldt møbleret. Her er loft til kip og en flot pejseindsats med glas i begge sider, så den skaber hygge og stemning både i køkkenet og i stuen. Huset har 3 flotte soveværelser alle med med gode boksmadrasser. Der er endvidere 2 dejlige badeværelser i dette luksushus. Det største er med spabad og adgang til sauna. Fra køkkenet er der en stige op til en rigtig god hems, lige et sted til børnene. Huset har energibesparende varmepumpe og selvfølgelig gratis trådløst internet.

Skøn beliggenhed i Houvig

Huset ligger i et rigtig skønt sommerhusområde i det populære Houvig, kun 250 meter til havet og den lange sandstrand. Huset er omgivet af åbne terrasser. Her finder i naturligvis havemøbler, liggestole og en grill til sommeraftenerne. Der er gynge og sandkasse til de mindste feriegæster.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.412
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Houvig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb. Alternativt kan du tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...