Lækkert feriehus med spa og sauna – kun 250 meter fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Skovdalen 15, Houvig

- Sommerhusnr.: J6634
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Sommerhuset på Skovdalen 15 i Houvig er et lækkert sommerhus, der er opført i de bedste materialer, og som rummer plads til 6 personer. Sommerhuset er smagfuldt indrettet med store, lyse rum, har en stor terrasse og er meget velbeliggende på en læfyldt og delvist afskærmet naturgrund kun 250 meter fra stranden. I sommerhuset kan I få slappet af og komme ned i gear i spabadet og saunaen.

Hyggelig indretning med spabad og sauna

Når I holder ferie i sommerhuset på Skovdalen 15 i Houvig, vil I uden tvivl føle jer hjemme i sommerhusets hyggelige indretning, som danner rammen om en skøn ferie ved Vesterhavet.

Alrummet bliver det store samlingspunkt for jer på ferien, da køkken, stue og spisestue er forenet her. I alrummet er der loft til kip og en flot pejseindsats med glas i begge sider, der skaber hygge og stemning i rummet, mens I laver mad, spiller spil eller ser film. Fra alrummet er der en stige op til hemsen, som vil blive et sikkert hit hos børnene.

Sommerhuset er indrettet med 3 gode soveværelser – der er dobbeltseng på 2 af soveværelserne, og der er 2 enkeltsenge på det tredje soveværelse. Derudover er der 2 gode badeværelser i sommerhuset, der begge er udstyret med gulvvarme.

På det store af badeværelserne er der både spabad og sauna, så her er der lagt op til en skøn wellness-session, hvor I både kan slappe af i det boblende vand i spabadet og efterfølgende nyde en afslappende stund i den varme sauna.

Dejligt udeområde med terrasse, sandkasse og gyngestativ – 250 meter til stranden

Sommerhuset på Skovdalen 15 har et dejligt udeområde, hvor I kan tilbringe feriens solrige og varme dage. På udeområdet er der både noget for store og små. Til børnene er der en sandkasse og et gyngestativ, hvor de kan lege, mens de voksne kan slappe af og se til fra terrassen, hvor der er havemøbler og liggestole til rådighed.

Efter en dejlig dag i solen og den friske, vestjyske luft er det tid til aftensmaden – og hvorfor ikke lave den på grillen på terrassen og nyde en lækker grillmiddag med et godt glas vin til? Efter middagen kan I gå ned til stranden for at se en helt uforglemmelig solnedgang.

Fra sommerhuset til stranden er der blot 250 meter, og det tager ikke mange minutter at gå til stranden, hvor I kan nyde lange gåture og friske dukkerter i havet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.412
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...