Nyrestaureret feriehygge på stor naturgrund 200 m fra havet

3
icon
icon
icon

Krogen 1, Houvig

- Sommerhusnr.: J6661
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter det perfekte sted til en lækker afslapningsferie ved Vesterhavet, så er Krogen 1 i Houvig det rigtige for jer. Det i 2018 nyrenoverede hus er enkelt udstyret, men med alt det vigtige til en skøn ferie ved havet. En særlig luksus er det store vinduesparti og den dejlige afskærmede terrasse med udsigt over det næsten endeløse naturområde.

Ægte feriehusstemning i flot natur

Køkkenalrummet og stuen udgør en skøn helhed, et dejligt rum til fællesskab og hygge med hele familien. Hjemkommet fra en dejlig lang gåtur ved stranden kan I tænde op i brændeovnen og hygge med familiespil eller en bog.

Her er 3 soverum; 2 med enkeltsenge og et med enkelt- og køjeseng. Her er god plads også til børnefamilierne og børnene kan få deres eget værelse.

Gennem de store stuevinduer strømmer lyset ind og på klare nætter kan I fra sofaen kigge stjerner. Fra det dejligt rummelige køkken har I udsigt til det store naturområde. At huset er udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler er dejligt praktisk, måske især for børnefamilien og alle kan glædes over en god stabil internetforbindelse

Stor naturgrund tæt på havet

Nyd morgenkaffen og solopgangen fra husets østvendte terrasse. Her har I en fantastisk udsigt over Vestkystens naturområder, marker og enge. Da I sidder i læ for vestvinden, kan I nemt holde lange, hyggelige grillaftener – hvor børnene kan lege på den store grund imens mor og far tryller lækre retter over grillkullene.

Beliggenheden er fin, der er ikke langt til feriebyen Søndervig. Her er der spændene butikker og mange gode muligheder for sjov med børnene. Den smukke gamle handelsby Ringkøbing er heller ikke langt væk, her er der masser af spisesteder og restauranter. Hvad med en familiedyst i minigolf ved Adventure Golf i Ringkøbing?!

Det siger vores gæster om sommerhuset J6661

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus in schöner Lage mit gemütlichen kleinen Räumen. Auch bei Regenwetter lässt es sich dort gut aushalten. Der Weg zum Strand ist ebenfalls schön.
Einziges Manko, ein Bauernhof direkt vor der Tür.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes großes Grundstück, die Terassen bieten immer irgendwo Sonne oder Windschatten

DE
D.
sagde , Hamburg

Ist eine top Lage

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.670
Renoveret / Byggeår:2021 / 1965

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...