Dejlig renoveret feriehus beliggende på naturgrund

4
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 1, Houvig

- Sommerhusnr.: J6723
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Her er et rigtig hyggeligt og renoveret feriehus i naturskønt område. Huset er velindrettet og her er plads til udfoldelse både inde og ude. Det er velholdt med nyere køkken og flot trælaminatgulv i alle opholdsrum. I dette hus er jeres hund også hjertens velkommen.

Hyggeligt og charmerende feriehus

Kom med indenfor – vi byder velkommen på Sneppedalen 1 i Houvig. Her, beliggende på en flot naturgrund på 1588 m² og med kun 500 m til havet, ligger dette dejlige renoverede (2019) feriehus.

Huset er til 6 personer og er særdeles velindrettet med stort køkken/alrum og stue. Huset har hele 2 badeværelser med gulvvarme, så har I teenageren med på ferie, behøver I ikke at vente. Desuden er huset indrettet med 3 soverum og køkkenet har opvaskemaskine, så lad maskinen gøre arbejdet i mens I kan holde ferie.

I den ene ende af stuen, er brændeovnen med til at skabe den helt perfekte stemning. Imens I slænger jer i sofaen og kigger på gløderne i brændeovnen med et godt glas vin i hånden, kan de store børn sidde og spille spil ved bordet. Fra stuen er der direkte adgang til den skønne overdækkede terrasse, hvor I kan nyde den friske og rolige natur helt tæt på – og alt efter vind og vejr, har I mulighed for at søge om på den læfyldte terrasse mod øst, som også egner sig perfekt til morgenkaffen.

Desuden er der i huset installeret en energibesparende varmepumpe.

Houvig – tæt på strand og by

Houvig er et kuperet naturskønt område, beliggende tæt på både Houvig strand og Søndervig. I kan nyde den fredfyldte natur, med en gåtur langs havet eller i klitterne, men stadig søge ind mod Søndervig, hvor I kan shoppe, spise og hygge. Houvig byder også på en økologisk gårdbutik med masser af specialiteter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:105 / 1.588
Renoveret / Byggeår:2019 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...