Rummeligt poolhus med solceller tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Krylen 7, Houvig

- Sommerhusnr.: J6749
Gæsterne siger: icon icon

I dette store sommerhus på Krylen 7 i Houvig kan I holde en dejlig ferie ved Vesterhavet med op til 11 personer og 2 hunde. Her er der både mulighed for en afslappende og aktiv ferie med indendørs swimmingpool, sauna og spabad. Stranden ligger kun 350 meter væk, og feriebyen Søndervig blot en kort køretur.

Hyggelig atmosfære med brændeovn

I det hyggelige stuehjørne med sofaer og lænestole finder alle feriegæster uden problemer en plads, og sammen kan I smide fødderne op efter en skøn dag i den friske luft og planlægge morgendagens udflugter.

De lyse farver på væggene og de træfarvede møbler skaber en indbydende atmosfære. Rundt om det store spisebord kan I samles om de nybagte rundstykker om morgenen eller tage et spil kort efter aftensmaden.

Feriens kokke kan slå sig løs i det store køkken, som er godt udstyret med alt, hvad I behøver for at tilberede en god middag. I stuen står den klassiske brændeovn, som spreder varme og hyggelig feriestemning hele året rundt.

Hold ferie med swimmingpool, spabad og sauna

Et af husets highlights er uden tvivl det store poolrum, hvor I får jeres helt egen swimmingpool og et spabad. Ligegyldigt om I er mest til aktiv ferie eller bare gerne vil slappe af, er der altså noget for jer. Efter en dukkert kan I tørre jer i husets sauna.

Saunaen er tilgængelig fra et af badeværelserne, hvor der desuden er både vaskemaskine og tørretumbler.

Flere terrasser midt i klitterne og kort vej til stranden

På terrassen har I udsigt til det flotte omkringliggende klitlandskab, og på de solrige dage kan I dase i liggestolene eller tage frokosten med ud til havebordet. Vil I hellere sidde i skyggen, er det også muligt på den overdækkede terrasse. Rund dagen af med en hyggelig grillaften, mens solen stille sænker sig ned i Vesterhavet.

Stranden befinder sig kun 350 meter fra ferieadressen, og en kort gåtur gennem det lyngklædte klitlandskab fører jer hele vejen ned til vandet. Både børnene og hundene vil med garanti elske en gåtur til havet, hvor de kan udforske den spændende vestjyske natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6749

D.
sagde , Danmark

Er kort sagt vild med det sommerhus.

D.
sagde , Rødkærsbro

Dejligt feriehus tæt på strand, vand og natur. I huset er der et dejligt pool rum med spa og sauna og en god og hyggelig siddegruppe til de voksne. Lige udenfor terassen er der gynger og sandkasse til de små.Dejlige omgivelser tæt på strand, vand og natur. Dejlig tæt på gårdbutik, nærkøb og Søndervig. Her kan vi ikke sætte en finger på noget.

D.
sagde , Danmark

Overordnet har vi været meget tilfreds meget sommerhuset, vi kunne sagtens finde på at leje den igen. Beliggenheden var perfekt til by og vand.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:205 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2019 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Houvig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb. Alternativt kan du tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...