Sommerhus med sauna og spa i klitlandskabet, 500m fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 6, Houvig

- Sommerhusnr.: J6752
8 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I leder efter et hyggeligt sommerhus med charme og sans for detaljen, vil I helt sikkert føle jer godt tilpas på Sneppedalen 6. Det fine sommerhus råder ikke kun over et dejligt udeareal med flere terrasser og gyngestativ, men er også indrettet med både sauna og spabad. I kan også tage hundene med på ferie her!

Charmerende sommerhus inklusiv wellness med sauna og spabad

Overalt i sommerhuset finder I hyggelige siddekroge, hvor I kan læne jer tilbage og slappe af med en bog og en varm kop kaffe. På to af de fire værelser er der tilsluttet Chromecast til fjernsynene, så der også er plads til, at I kan trække jer lidt tilbage. Opholdsrummet samler køkken, stue og spiseafdeling i ét, og gennem de store vinduer har I udsigt til det omkringliggende klitlandskab. Med brændeovnen kan I altid holde varmen og med Smart-TV i stuen er der altid dømt hygge i sommerhuset. Alt hvad I har brug for til den helt perfekte ferieatmosfære.

I et af husets 2 badeværelser finder I et spabad til 2 personer, og herfra er der også indgang til saunaen. Hvis I har lyst til lidt ekstra wellness, er der altså gode muligheder her. I det andet badeværelse er der – ret praktisk – en vaskemaskine og en tørretumbler, og køkkenet er udstyret med opvaskemaskine.

Stor naturgrund med ugenerede terrasser og gyngestativ til børnene

Udenfor kan I nyde ferien og det flotte klitlandskab på en af husets gode terrasser, der er godt afskærmede og tilmed lukkede. Her kan I uden problemer lade både børnene og hundene løbe rundt, mens I tilbereder aftensmaden på grillen. På den store naturgrund på hele 4.275 kvadratmeter står der også et gyngestativ til de yngste feriegæster.

Stranden og Vesterhavet ligger kun 550 meter fra ferieadressen, og en kort spadseretur gennem det lyngklædte klitlandskab bringer jer hele vejen ned til vandkanten. Få minutters kørsel skiller jer fra Søndervigs hyggelige bymidte, og feriebyen byder på spændende butikker, flere forskellige spisesteder og en håndfuld iscaféer!

Det siger vores gæster om sommerhuset J6752

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist groß und super ausgestattet. Außerdem toll eingerichtet und mehr als ausreichend mit allem wichtigen bestückt.
Die Aufteilung ist perfekt. Der große Wohn- und Essbereich ist besonders schön.
Viele gemütliche Sitzecken. Einfach toll.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes Lob dem Eigentümer für die umfangreiche und hochwertige Ausstattung des Hauses!!
Ich habe so eine gute Raumaufteilung noch nicht erlebt .
Die einzige Verbesserung wäre etwas härtere Matratzen.

Ich habe Ferienhäuser in Dänemark seit über 50 Jahren gemietet diese Haus ist das Beste !!!

DE
D.
sagde , Deutschland

schöne Lage, trotz Straßennähe wirklich ruhig;
sehr viele Sitzgelegenheiten (wir haben 45 gezählt), Schlafräume recht klein

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 4.275
Renoveret / Byggeår:2017 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...