Smukt sommerhus i yderste klitrække ved Houvig Strand

4
icon
icon
icon
icon

Krylen 18, Houvig

- Sommerhusnr.: J6770
6 pers.
Antal personer
125 m.
Nærmeste strand
4500 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Med en fantastisk skøn beliggenhed i den alleryderste klitrække kun 125 meter fra Vesterhavet finder I dette dejlige, stråtækte sommerhus. Huset har bl.a. en dobbelt carport og en god, afskærmet terrasse med smuk udsigt over området. Her er plads til 6 personer og 2 hunde på de i alt 100 m².

Et rigtigt, dansk sommerhus

Dette charmerende, stråtækte træhus er hvad de fleste forbinder med et rigtigt, dansk sommerhus. Her kan I sammen med børn og hund rigtig nyde ferien og den smukke vestjyske natur med klit, strand og vand. Huset er hyggeligt indrettet med trægulve og synlige loftsbjælker i alle rum. Der er i alt 3 soveværelser, heraf to med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge. I det store dejlige badeværelse er der bruseniche, gulvvarme, hjørnespabad og indgang til sauna. Derudover er der et mindre gæstetoilet. Køkkenet er veludstyret med bl.a. opvaskemaskine, microovn og en 50 liters fryser. Den hyggelige stue er indrettet med komfortable møbler, brændeovn og fladskærms-TV. I har gratis trådløst internet, vaskemaskine, tørretumbler og en energibesparende varmepumpe til rådighed i dette sommerhus.

Tæt på klit, strand og vand

På de mange terrasser rundt om huset har I rig mulighed for at finde læ og nyde solens stråler. Huset ligger på en 2.000 m² stor naturgrund og er det ideelle feriested for familier med børn og hunde. På terrassen finder I naturligvis havemøbler, liggestole og en grill. Og til de mindste er der opsat gynge og sandkasse.

Houvigs smukke natur

Houvig er et skønt og kuperet område helt ud til Vesterhavet. Grundene er oftest meget store og det giver mulighed for privatliv, fred og ro. På stranden er det tydeligt at se hvilke enorme kræfter havet har. Stranden ændrer ofte karakter, men er altid smuk og åben. Lange gåture i dette område er intet mindre end fantastisk. Og helt oplagt, hvis du har din hund med på ferie.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.000
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...