Hyggeligt sommerhus med brændeovn – kun 250 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Esebjergvej 80, Houvig

- Sommerhusnr.: J6772
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Blot 250 meter fra det smukke Vesterhav ligger dette hyggelige sommerhus på Esebjergvej 80 i Houvig. Det nyrenoverede (2021) sommerhus inviterer op til 6 personer inden for til en skøn ferie i dejlige naturomgivelser tæt på Vesterhavet. Op til 2 hunde er også velkomne i sommerhuset.

Moderne indretning med brændeovn, varmepumpe og Chromecast

Sommerhuset på Esebjergvej 80 i Houvig er blevet renoveret i 2021, og det byder på en helt fantastisk ferieatmosfære for jer at holde ferie i. I feriehuset vil I blive mødt af smuk indretning, hvor især den blå farve er med til at gøre det samlede udtryk mere moderne.

Alrummet er det store samlingspunkt i feriehuset, hvor køkken, stue og spiseplads er samlet i ét rum. Selv når nogle laver mad i køkkenet, og andre ser film via Chromecasten i stuen, kan I nyde hinandens selskab. Tænder I op i brændeovnen i stuen, sørger den for at fuldende feriestemningen med sine knitrende flammer og varme.

Sommerhuset på 90 kvadratmeter er indrettet med 3 gode soveværelser. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng, det andet er indrettet med 2 enkeltsenge, mens det tredje er indrettet med en etageseng – det er det oplagte værelse til børnene. I sommerhuset har I desuden 1 badeværelse, der er udstyret med gulvvarme.

For at I ikke skal bruge jeres kostbare ferietid på praktisk husarbejde, er sommerhus udstyret med gode praktiske faciliteter – opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren klarer det for jer. I feriehuset er der desuden en energivenlig varmepumpe, der sørger for gode temperaturer.

Gode terrasser med havemøbler, liggestole og gasgrill

Til sommerhuset har I gode terrasser, hvor I altid vil kunne finde jer en god plads i solen, I kan sætte jer godt til rette i. Der er både havemøbler og liggestole til rådighed for jer, som I kan læne jer tilbage i og bare nyde solen og den friske luft. Desuden vil I også kunne høre bølgernes brusen i baggrunden.

I haven har I en bænk, I kan sætte jer hen på, når I vil nyde en stille stund for jer selv – eventuelt med en god bog. Til aften kan I samle hele ferieflokken på terrassen, hvor I kan lave en lækker middag på sommerhusets gasgrill.

250 meter til stranden

250 meter er det eneste, der adskiller jer fra de smukke, hvide sandstrande og Vesterhavet. På bare få minutter kan I nå ned til stranden, hvor I kan gå en lang tur med hundene eller hoppe en tur i Vesterhavets friske bølger.

Fra sommerhuset på Esebjergvej 80 har I cirka 3 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Når I skal handle ind, kan I tage til Søndervig, der ikke ligger langt fra Houvig, hvor I kan købe ind i supermarkedet og specialbutikkerne.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6772

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist prima. Deshalb war es dieses Jahr bereits das 5te Mal in diesem schönen Haus. Immer 3 Wochen beste Erholung. Wir kommen nächstes Jahr wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit allen Annehmlichkeiten die man braucht. Die Lage ist ruhig und perfekt um entspannt den Urlaub zu genießen. Die Küche hat alles um sich bestens selber zu verpflegen. Die Sitzgelegenheiten im Aussenbereich sind so gestellt,das zu jeder Tageszeit ein sonniger oder schattiger Platz vorhanden ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war ein sehr gemütliches Ferienhaus mit viel Charme
Ein schönen Außenbereich, wo jeder entspannen kann
Das Haus ist für jede Jahreszeit gut buchbar und man kommt schnell mit dem Auto nach Søndervig zum einkaufen, zu Fuß ist es mit einem langen Marsch auch gut zu bewältigen
Der Strand ist schnell erreicht und zum Glück nicht so überfüllt

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.050
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (96 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, garage, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...